Sissi voi hyvin

Saimme jo eilen soiton sairaalasta, että Sissin leikkaus meni hyvin ja äijä heräsi hyvin nukutuksesta. Oli kuulemma jo eilen pirteä ja virkeä ja söi ruokaa itse. Sovittiin samalla, että soittelevat uudemman kerran tänään, että tiedetään miten tilanne kehittyy ja milloin Sissi pääsee kotiin.

Tänään lääkäri soitti uudelleen, ja Sissi voi edelleen hyvin. On kuulemma jo kovin lähdössä kotiin. Lääkäri kertoi, että Sissi voitaisiin kotiuttaa jo tänään, mutta koska me molemmat olemme huomenna töissä päivän, päätimme sitten pitää Sissin sairaalassa vielä huomiseen iltaan asti. Sissi pääsee tänään pois teho-osastolta tavalliselle osastolle, joten kovin suuri lisäkustannus tämä yksi ylimääräinen sairaalapäivä ei ole. Tärkeintä kuitenkin, ettei Sissiä heti tarvitse jättää yksin.

Käymme tänään iltasella katsomassa Sissiä sairaalassa, ja viemme sille aimo kasan rapsutuksia ja paijauksia kaikilta lauman jäseniltä sekä niiltä jotka ovat terveisiä lähettäneet. Kiitokset kaikille Sissiä muistaneille, myös näin sivujen kautta.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Sissi voi hyvin

  1. Raine says:

    mites sissi jakselee tanaan? edelleen kaikki hyvin? pikkasen taalla jannitetaan sissin puolesta ja toivotellaan herralle paranemisia.

  2. Jarno says:

    Sissi jakselee hyvin. Arvelin huomenissa kirjailla tarkemmin tuosta sairaalasta noudosta, mutta kaikin puolin ukko voi hyvin. Toistaiseksi kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan, ainoa asia mikä pelottaa on tuo Sissin munuaisten tilanne… Mutta sekin selviää tässä seuraavien viikkojen aikana.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.