Töissä taas

On tullut ainakin syötyä hyvin. Onneksi ei ole vaakaa minkä päälle hypätä, mutta kyllä ainakin muutama kilo on varmasti tullut lisää ;-).

Nyt sitten arvotaan että mennäänkö huomenna minnekään vai ei. Pakkasta tulee olemaan illalla noin 25ºC ja kova tuuli. Jotenkin tuo resepti ei houkuttele viettämään huomista ainakaan ulkona raketteja katsellen. No, ei ainakaan ilman tujausta ”pakkasnestettä”. Sopivaksi ”pakkasnesteeksi” on suositeltu esimerkiksi 80% Stroh rommia tai vastaavaa… Äsh!

Välipäivä

Töissä taas :-( No, onneksi täällä on suhteellisen rauhallista. Ilmeisesti suurin osa asiakkaan henkilökunnasta on vapaalla tämänkin päivän.

Joulu tuli ja meni hyvissä ja rauhallisissa merkeissä. Käytiin Miran kanssa morjestamassa kummankin vanhemmat ja palattiin Tapaninpäivänä kotiin. Veeran kiima senkun jatkuu vaan… Kuudes päivä menossa.

Tuli joululahjaksi hommattua Miralle Ice Age. Siinä aivan loistava leffa. Varsinkin oravan onnettomat seikkailut jäivät mieleen! Itselle samaan syssyyn hankin Men in Black II:n, joka sekin edustaa laatukomediaa.

Joulun kruunasi ateriointi kihlatun perheen parissa jolloin saimme vielä muutaman joulu/kihlajaislahjan. Kiitokset kaikille!

Kiimassa

Arpominen siitä, että kumpi pennuista ensin tulisi kiimaan päättyi tänään kun Veera yks kaks aloitti. Nyt se on ennen näkemättömän huomion kipeä ja makaa takapuoli pystyssä samaan aikaan mouruten pitkin kämppää.

Seuraavaksi arvotaan siitä kauan kiima neidillä kestää. Ja tietysti sitä, että milloin Kukka keksii matkia siskoaan ;-)