Se niistä lomista

Viime viikko vierähti varsin vauhdikkaasti loman merkeissä. Itse lomasta ei jäänyt paljon kerrottavaa jälkipolville, mutta kyllä tulivat tarpeeseen. Lomilta palasivat myös Sissi ja Viiru. Ensimmäisenä vastassa ollut Kukka sähisi ja murisi ovella vastassa ollessaan, ja illan mittaan Viirukin innostui sähisemään ja murisemaan kaikille muille kissoille. Olisikohan loma (3 viikkoa) ollut liian pitkä? Positiivista asiassa tietysti on se, että nyt ainakin Viiru pitää puoliaan paremmin, kun uskaltaa sähistä ja murista Kukallekin. Hyvä!
Lue lisää

Sissi herrasmiehenä

Veimme Sissin ja Viirun mutsin luokse lomailemaan jo sunnuntaina, mutta varsinainen uutinen aiheesta tuli eilen illalla.

Mutsi soitti ja kertoi hieman kuulumisia. Mutsi ja Stigu (nykyinen mies) olivat syöneet hieman myöhäisen lounaan ja menneet tämän jälkeen ruokalevolle. Sissi oli tuntia myöhemmin tullut herättämään ensin Stigun huutamalla suoraa huutoa sängyn vierellä kunnes Stigu oli noussut ja kävellyt keittiöön Sissi perässä. Kun Stigu oli saatu keittiöön Sissi toisti toimenpiteen mutsin osalta ja meni taas perässä keittiöön. Kun sitten ruokaa oli saatu kuppiin, Sissi kävi olohuoneesta hakemassa Viirun syömään ja painui itse nukkumaan ;-)

Kyllä se meidän kolli jaksaa yllättää vielä kymmenvuotiaanakin, sano.

Takkiin

Perjantainen kesäliigan ottelu ei sujunut aivan yhtä mallikkaasti kuin edellinen. Ottelua johdettiin alusta viimeisen erän viimeiselle viisiminuuttiselle asti, mutta sitten kaveri tuli tasoihin ja viimeisellä minuutilla ohikin. Loppunumerot SBO vs Luton 4-5 eivät hymyilytä vaikka itse kohtalaisen hyvän pelin pelasinkin.