Kotimatka

Myös kotimatkalla saatiin nauttia erittäin huonosta ajokelistä. Liikenne VT1:llä seisoi paikoin minuutteja, paikoin kymmeniä minuutteja. Räpsin auton ikkunasta kännykällä pari otosta… Kotimatkaan (48km) kului karvan yli kaksi tuntia, joista viimeiseen viiteen kilometriin tästä reilusti yli puolet.

Olihan herätys

Jo on aikoihin eletty! Heräsin aamulla siihen, kun ulkona ryskyi ja paukkui. Aluksi oletin, että naapurissa olevalla tietyömaalla tehdään jotain kolisteluja, mutta suhteellisen nopeasti tajusin kyseen olevan jostain ihan muusta. Ulkona nimittäin ukkosti oikein kunnolla. Kävin pihalla ihmettelmässä kun satoi välillä vettä, välillä ”rakeita” ja välillä räntää komean välkytyksen saattelemana.

Eihän se kai aivan tavatonta ole, että ukkostaa näinkin myöhään syksyllä, mutta jotenkin oli hassua katsella ukkosta lkun luntakin on jo maassa (joskaan ei paria senttiä enempää).

Turun näyttely

Olimme Akun ja Roopen kanssa Turokin näyttelyssä sunnuntaina. Roope sai CAGPIB sertifikaattinsa, ja Aku ex4 arvosanan. Aku joutuu kilpailemaan arvosanoistaan huomattavasti kovemmin kuin mitä Roope on joutunut. Aku jäi tällä kertaa neljänneksi, koska tuomarin mielestä Akulla on liian ”baby face”… Kilpailijat olivat Akun veli ja kaksi muuta norskia, jotka olivat kaksi kuukautta Akua vanhempia. Ei siis oikeastaan mikään ihme, ettei pärjätty paremmin.
Lue lisää

Maalissa taas

Perjantaina pelattiin harjoitusottelu LoSB vs VSS. Allekirjoittanut aloitti LoSBin maalissa pelaten ensimmäisen ja puolet toisesta erästä. Vaihdettaessa maalivahtia tilanne oli kotijoukkueelle 2-1. Harmittamaan jäi ainoastaan VSS:n ainokainen maali, joka pääsi vähän turhan helposti. Pallo osui torjuntatilanteessa kyynerpäähän ja jäi pyörimään maalin edustalle. Kun viimein huomasin pallon, oli jo liian myöhäistä ja vastustaja pääsi tyrkkäämään pelivälineen maalin perukoille.

No, olisi huonomminkin voinut mennä… Kyllä peliin riitti allekirjoittaneellekin hyviä torjuntoja. Ottelu päättyi lopulta LoSBin selkeään 8-4 voittoon.