Terveisiä Automaalle

Tuli viikonloppuna kuukausi täyteen siitä, kun hain autoni Automaalta kotiin tilattua EGR-venttiiliä odottelemaan. Eipä ole kuulunut. Lupasivat kyllä soitella sitten…

Tuli sitten pistettyä hieman noottia liikkeen huoltopäällikölle, ja liikkeen johtajalle CC:nä. Katsoo sitten tapahtuuko mitään (enpä usko). Hieman nettiä selattuani tuli huomattua, ettei Automaan laatuun ole aivan kaikki muutkaan olleet tyytyväisiä… Mene ja tiedä.

Kattoo nyt miten herrat asiaan reagoivat… jos mitenkään.

Itse en tällä hetkellä kovin tyytyväinen asiakas ole.

Edit 04.10.2011 11:30:

Palaute puri, ja sain hetki takaperin soiton liikeen huoltopäälliköltä. Toiminnan ongelmat on tiedostettu ja niistä pahoiteltiin. Osakin oli jo liikkeeseen tullut, joten auto otetaan lupausten mukaisesti heti huomenna käsittelyyn, ja venttiili vaihdetaan. Kaupan päälle lyötiin ilmainen pesu ja auton sisäpuhdistus paikkaamaan huonoa asiakaspalvelua.

Ainakin tähän minun tapaukseen tämä on varsin riittävä myönnytys, ja olen muuttunut tyytyväiseksi asiakkaaksi; Ainakin tällä haavaa. Hienoa, että pienenkin auton omistajan parjaus otettiin ja siihen suhtauduttiin vakavasti. Pisteet Automaalle.

Salibandypäivää

Timppa oli keskeisessä roolissa parissakin eilispäivän salibandyohjelmassa. Kuva: Raine Mäki-Korte.

Varmasti kaikille on joskus sattunut niin, että kaikki asiat tuntuvat sattuvan samalle päivälle. Itselleni yksi sellainen sattui eilen, kun salibandykausi 2011-2012 alkoi.

Aamulla noustiin ennen kahdeksaa, ja aamutoimien jälkeen viivana Tennariin järjestelmään alkavaa vastuuturnausta miesten kakkosjoukkueen pelaajan roolissa. Joukkueiden nimiä pukukoppien oviin, ottelulistaa toimitsijoille ja hallin oveen ja sen sellaista.

Sitten valmistautumaan kymmeneltä alkavaan kauden avaukseen viime kaudeltakin tuttua Hangon Hyrskyjä vastaan. Odotin vaikeaa ottelua ja varsin hankala siitä tulikin, mutta lohjalaiset klaarasivat pisteen tasapelillä 3-3, vaikka olivat pahimmillaan jo 1-3 tappiolla. Tarkemmin ottelusta täällä.

Ottelun jälkeen sitten syöttämään tuloksia alasarjoille uuteen LeSport järjestelmään. Toisin kuin kakkosessa ja Divarissa, tässä riittää ottelutulosten lähettäminen sähköpostilla. Hieno uudistus, sillä nyt tulos otteluista on heti nähtävillä liiton järjestelmässä. Virallisesti tulokset on lähettävä kahdessa tunnissa turnauksen viimeisen ottelun jälkeen, mutta ne voidaan hoitaa myös heti ottelun jälkeenkin, jolloin turnauksen etenemistä voidaan seurata myös liiton sivuilta.

Kun ensimmäinen tulos oli kirjattu järjestelmään, suunnaksi Ruskeasuon ArenaCenter ja Miesten Edustusjoukkueen vieraspeli IKHTYS nimistä joukkuetta vastaan. Raine onneksi tuli avustamaan kuvaamalla ottelun, joten itse pääsin hoitamaan Huoltajan hommia Paavon apuna. Itse ottelussa vastustaja jaksoi pari erää ennenkuin tulostaululla repesi. Loppunumerot lohjalaisille 2-7.

Sitten nopeasti raportti seuran sivuille, ja viemään kuvaaja kotiin jotta ehtisi omiin peleihinsä Hakaniemeen. Siitä nokka kohti omaa kotia ja jotain syömistä naamariin. Sitten äkkiväkkiä takaisin Tennariin syöttämään LeSport järjestelmään sillä aikaa pelattujen pelien tulokset.

Seitsemältä sitten toinen ottelu, jossa kohdattiin LoSB M1:n tämän kauden toisen maalivahdin, Timo Ruokolaisen, entinen seura Pohjan Sport. Ottelusta muodostui varsinainen trilleri, mutta tärkeät pisteet jäivät lohjalaisille maalein 6-5. Ottelun jälkeen viimeiset pelit LeSport järjestelmään, rapottia seuran sivuille ja huolehtimaan että paikat Tennarissa jää siisteiksi. Kello melkein yhdeksän, joten äkkiä parit siiderit paikalliselta huoltoasemalta mukaan, kotiin saunomaan ja sit unille.

Vois sanoa ”Salibandypäivää”.