No mikä on?

Joku sankari yrittää jatkuvasti hakkeroida sivujen admin tunnusta auki. En vaan voi oikein ymmärtää miksi? Mitä niin kiinnostavaa sivuilta muka löytyy, että tänne pitää väkisin yrittää sisään?
Jos tarviit jotain, niin kerro toki. Eiköhän me voida saada asia hoidettua ihan muilla keinoin.

Terveisin, Mä

有人英雄不斷試圖攻擊網站管理員帳戶開放。我只是不明白,為什麼呢?什麼是這麼有趣的網頁,據說發現,在這裡用力試圖保持?
如果你需要的東西,讓我知道。我想我們可以通過其他方式得到的東西。

真誠的,我

Edit 30.01.2013 10:51: Menköön koko maa sulkulistalle. Spacealien 1 – China 0

Ongelmana alaselkä

Olen tässä jo parin kuukauden ajan kärsinyt alaselän kivuista. Kipupiste on melko tarkkaan sama, kuin vuonna 2005.

Kävin lokakuussa työterveyslääkärillä, joka määräsi relaksanttia ja tulehduskipulääkettä. Kuuri auttoikin hetken, ja kivut palasivat kuurin päätyttyä.

Jonkin aikaa asiaa taas tunnustelin, ja menin marraskuussa osteopaatille. Kaveri oli varsin pätevä ja syyllinenkin tuntui löytyneen totaalisen jumissa olleista pakaralihaksista. Käynnin jälkeen selkä oli täysin kivuton koko illan, ja kuten Tuomas varoittelikin – todella kipeä pari seuraavaa päivää… Kipu lieveni ja arvelin että venyttely ja jumppa ratkaisevat ongelman.

No, ongelma kuitenkin jatkui jumppaamisesta ja venyttelyistä huolimatta, joskin kipu tuntu ehkä hieman siirtyneen ylöspäin. Uusi vuosi olikin siis aloitettava uusintakäynnillä osteopaatin luokse… Tämä siis tulevana maanantaina.

Toivottavasti nyt saadaan paikat kuntoon.

Uusi vuosi uudet kujeet

Syksy on ollut blogin pitämisen kannalta varsin hiljaista aikaa. Kun on hiljaista, ei tule pahemmin mitään päiviteltyäkään.

Syksyllä hajonnut selkä on tehokkaasti estänyt slaibandyharjoittelun, joten silläkään saralla ei ole tullut pahemmin kerrottavaa… Mutta ehkäpä tämä arastava kevät tuo uusia aiheita myös tänne – saas nähdä.

Jokatapauksessa kaikille lukijoille hyvää alkannutta vuotta 2013!