Roope on poissa

RIP EP FIN*FabulaFelis In persona ”Roope” 27.09.2003 – 19.06.2015


Suuret persoonat jättävät jälkeensä suuren surun.

Eilisiltana koitti se pelätty ja jo pitkään odotettu hetki, kun Roopen oli aika poistua keskuudestamme sateenkaarisillalle. Kirottu syöpä vei lopulta voiton. Nuku rauhassa rakas, ikävämme on suuri ja pohjaton.

Avauspiste jäi haaveeksi

Ei saanut vantaalaiset avauspistettä vieläkään.

Kauden kaavan mukaisesti vantaalaiset onnistuivat päästämään allekirjoittaneen ansiosta taas 8 maalia omaan verkkoon, mutta vastustajan verkkon pallo saatiin vain 7 kertaa. Näin avauspisteet (tai edes se yksi piste) jäi vielä haaveeksi. Kings vei tiukan ottelun numeroin 8-7.

Oilers jatkoi MOV? tappioputkea

Oilers kampesi voittoon

Raportti viime viikolta jäi kirjoittamatta, joten lisätään se nyt.

Vantaalaisten diesel käynnistyi tässäkin ottelussa hitaanlaisesti, ja Oilers meni heti alusta johtoon. Vantaalaiset nousivat kuitenkin kahdesti tasoihin, mutta kolmatta kertaa ei. Loppunumerot Espoolaisille 8-6.

Kesäliiga 2015

Ruskeasuon Arenacenter

Taas mennään kesäliigaa vanhan (Missä on Vantaa?) köörin kanssa. Taitaa olla jo kymmenes vuosi tätä sirkusta. Heti ensimmäisessä ottelussa vastaan astelee VKTP, jota vastaan oli viime kesänä hyvinkin tiukkaa vääntöä. Taitaa olla kumpainenkin porukka kuitenkin muuttunut hieman viime vuodesta, joten ennakkoon ei pysty ennustamaan ottelusta yhtään mitään.

Allekirjoittaneen olkapään kunto on sekin melkoisen iso kysymysmerkki… Treeneissä se on kestänyt hyvin, mutta ajoittain se vihottelee vieläkin. Saa nähdä, miten tositoimet vaikuttavat, sillä pelissä tuskin osaa varoa sitä yhtä hyvin kuin treeneissä. Aikaisemmista vuosista poiketen tänä vuonna jouduttiin menemään Premium kilpasarjaan normaalin kilpasarjan jäätyä pois vähäisen osallistujamäärän johdosta. Pelit lienee hyvin saman tasoisia, mutta lepakkovuoroja ei enää tule. Myöhäisin peli alkaa kello 20:00.