Kauden avaus

Allekirjoittaneelle avautui eilen kauden ensimmäinen salibandyottelu I-Divisioonassa pelaavana maalivahtina. Normaalisti torjuntavastuuseen asetetut maalivahdit olivat eilen estyneitä sarjajohtajan kohtaamiseen, joten torjuntavastuu lankesi allekirjoittaneen harteille. Ottelun lopputulos sinällään oli ennalta jo arvattavissa sarjajohtajan ja sarjajumbon kohdatessa, mutta kyllä LoSB hanttiin pisti.

Allekirjoittaneen torjuntavastuu maalilla tosin jäi 40 minuutin mittaiseksi valmennusjohdon vaihdettua veräjänvartijaa kolmanteen erään tilanteessa 5-8. Olen itse otteluun ”kohtalaisen” tyytyväinen, jos viimeiset 35 sekuntia toisesta erästä jätetään huomioimatta. Silloin nimittäin pääsi selän taakse kaksi sellaista vetoa jotka kummatkin olisi pitänyt kopata talteen ”marjat pois ja pakkaseen” mentaliteetilla. En vähättele vetojen laatua, mutta olisi ne ollut otettavissa. Itseasiassa muutama muukin. No, ei ehkä se paras peli allekirjoittaneelta, mutta taisi olla kauden ainoa ;-)

Myös allekirjoittaneen jälkeen ottelua torjumaan joutunut Joonas pelasi hyvin. Vaikea paikka B-junnulle mennä maaliin tilanteessa, jossa ottelu on ”miltei hävitty”, ja vastassa on todella taidokkaasti syöttöjä ja laukauksia vieljelevä joukkue joka tosissaan aikoo nousta liigaan ensi kaudeksi. Hyvin Joonas silti pelasi, kaikki kunnia nuorelle maalivahtilupaukselle.

Lohjalaisten maalitykki tällä kertaa oli Janne Savela hattutempullaan. Loppunumerot taululla 7-11.