Kesäkumit alle

Melkoisen myöhäiseksi meni tämä kesärenkaiden vaihto, mutta tällä kertaa ihan hyvästä syystä. Ongelma on ollut yöpakkaset yhdistettynä lehtien jakoon. Ei ole uskaltanut riskeerata kesätassuilla jäätyneille teille lähtemistä tiukan aikataulun säestämänä.

No, renkaat alle eilen, ja tänään metsästämään toimivalla rengaspainemittarilla varustettua huoltoasemaa. Luulisi helpoksi hommaksi, vaan ei… Vasta kuudes huoltoasema (ABC Tapiola) tärppäsi. Pisteet heille, ja haistattelut muille.

Kesätassut

Vähän on viivästynyt kesärenkaiden vaihto, mutta viimein sitten sain aikaiseksi eilisiltana renkaiden kaivuun autotallista. Kävi sitten niin, etten renkaita kuitenkaan alle laittanut ihan vaan oman turvallisuuden vuoksi. Eipä sitten tullut mieleen tarkistaa renkaiden kunto ajoissa. No, nyt sitten renkaat takapaksiin ja eikun uusia metsästämään mahdollisimman nopealla toimituksella. Muutama puhelu myöhemmin on sovittu asennusaika huomiselle ja renkaiksi tulee Continental Ecocontact 3. Toivottavasti ovat hyvät, sano.