Fribapäivä

Aamulla herätys kahdeksalta ja hieman aamiaista naamariin. Yhdeksältä parin kaverin kanssa nokka kohti Marttilaa ja sikäläistä Frisbeegolf rataa. Rata osoittautuikin aivan erinomaiseksi ja pääsi heti parhaiden ratojen listalle. Marttilasta suunnattiin kohti Märynummen rataa, joka sekin oli vallan mainio. Sitten hieman purtavaa Halikon Shellillä ja matka jatkui kohti Tupuria. Tupurin rata ei porukkaamme juurikaan säväyttänyt, joten sinne tuskin ihan pian ollaan menossa takaisin. Päivän kruunuksi vielä kierros tutulla Sammatin radalla ja Fribapäivä voidaan katsoa päättyneeksi.

Saldona päivälle tuli 208 km ajoa, 4 frisbeegolf rataa, 76 väylää, 281 frisbeeheittoa, 19 km kävelyä, 33495 askelta ja 4868 poltettua kilokaloria 11 tunnin aikana (Polarin mukaan).

Enemmän on enemmän

Frisbeegolf kärpänen on purrut kyllä kunnolla. Alkukesän aikana on käyty eri radoilla jo liki 50 kertaa. Kaveripiiri on laajentunut ja vanhat kaverit on innostettu myös mukaan lajiin niin että parhaimmillaan käydään kolmekin kertaa päivässä heittämässä ja lähes päivittäin käydään jossain viskomassa. Vaimo on tainut jo menettää hermonsa kun ukko juoksee jokapäivä jossain ;) No, ehkä tämä laantuu sitten kun lentopallo palaa kuviohin… tai sitten ei.

Onneksi tässä lähistöllä on paljon hyviä ratoja. Uusin tuttavuus löytyi Espoon Oittaalta, joskaan en aivan kaikista väylistä siellä tykännytkään. Kokonaisuutena ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Lisäksi Oittaalta löytyy kunnon range missä testata heittoja.

Muut tutut radat ovat Laakspohja, Nummelanharju, Karkkila, Kirkkonummi, Veikkola, Sammatti, Kaatis … ja on sitä käyty jopa Pullissa testailemassa.