Enemmän on enemmän

Frisbeegolf kärpänen on purrut kyllä kunnolla. Alkukesän aikana on käyty eri radoilla jo liki 50 kertaa. Kaveripiiri on laajentunut ja vanhat kaverit on innostettu myös mukaan lajiin niin että parhaimmillaan käydään kolmekin kertaa päivässä heittämässä ja lähes päivittäin käydään jossain viskomassa. Vaimo on tainut jo menettää hermonsa kun ukko juoksee jokapäivä jossain ;) No, ehkä tämä laantuu sitten kun lentopallo palaa kuviohin… tai sitten ei.

Onneksi tässä lähistöllä on paljon hyviä ratoja. Uusin tuttavuus löytyi Espoon Oittaalta, joskaan en aivan kaikista väylistä siellä tykännytkään. Kokonaisuutena ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Lisäksi Oittaalta löytyy kunnon range missä testata heittoja.

Muut tutut radat ovat Laakspohja, Nummelanharju, Karkkila, Kirkkonummi, Veikkola, Sammatti, Kaatis … ja on sitä käyty jopa Pullissa testailemassa.

Työnhakua lisäansioiden saamiseksi

Korkojen ja hintojen nousu ja palkkojen mitättömän kokoiset korotukset ovat ajaneet allekirjoittaneen hakemaan ilta- ja/tai viikonlopputöitä lisäansioiden saamiseksi. Olisin valmis tekemään melkein mitä tahansa työtä, kunhan siitä saisi edes kohtuullisen korvauksen. Työn pitäisi sijaita mielellään Lohjan tai Vihdin alueella, mutta Kirkkonummi, Espoo ja jopa Helsinkikin voisi tulla kysymykseen.

Sopivaa hommaa ei vielä ole tullut vastaan, mutta haku jatkuu…

Jos sinulla on tarjolla, tai jos tiedät mistä tälläisiä hommia kannattaisi kysellä – otan mielelläni vastaan vinkkejä. Puhelinmyyjäksi minusta ei ole, sitä on jo kokeiltu. Muuten olen valmis tekemään mitä tahansa, kunhan siitä tienaa sen verran, että on jotain järkeä.

Edit @ 14.1.2008, 12:58: Haku tuottaa tulosta. Tänään illalla ensimmäinen haastattelu.