No eihän siitä mitään tullut

Vaikka kuinka piti vielä yksi vuosi pelata, niin ei joukkuetta kuitenkaan saatu kasaan. Vantaa jää tänä vuonna kateisiin sillä olisi muutama sankari pitänyt saada lisää rinkiin että joukkue olisi voinut sarjaan osallistua.

No, ehkä ensi vuonna sitten… Ellei jopa menis jonnekin ihan SSBL:n sarjaan pelaamaan … Ainakin olisi syytä keksiä joku liikuntamuoto mielummin ennemmin kuin myöhemmin. Vaimon kanssa kyllä on pyöräily tullut tutuksi mutta ei se ihan vielä riitä. Tupakoinnin lopettamisen myötä noussut paino tarvitsisi ainakin kymmenen kilon verran takapakkia.

Vuoden salibandyteko?

Puskista tuli tieto uudesta salibandytilastopalvelusta. Sivuston taustalla on mies ÅIF:n maalilta – Fredrik Hollsten. Ja palvelu on uskomattoman hieno… Nimittäin erikoisuutena tässä on se, että pojot.fi palvelu kykenee näyttämään tilastot paremmin kuin SSBL:n oma palvelu. Monessa ottelussa SSBL:n sivu näyttää maalivahtien torjunnoiksi pyöreät nollat kun taas Pojot.fi näyttää torjunnat oikein. Ero selittynee datan käsittelyn erosta… Jokatapauksessa tässä on ehdottomasti vuoden salibandyteko jos allekirjoittaneelta kysytään.

Hitto, olispa toi tullut mieleen itselle ;)