Puunhakkaajat hakattiin

Verkot tötterölle

Vaasan Woodcutters
kävi Lohjalla toistamiseen tällä kaudella. Tällä kertaa pisteet jäivät Lohjalle vaasalaisten sorruttua typeriin jäähyihin kolmannessa erässä.

Ottelu ratkesi Tuomas Hiltusen ajassa 53.37 rangaistuslaukauksesta tekemään maaliin. Woodis protestoi rankkarin menneen taaksepäin, mutta tuomarikaksikko hyväksyi maalin (Kuvatusta videosta näkee hyvin, ettei rankkari mennyt taaksepäin, vaikka eihän se toki olisi mitään muuttanut). Seuranneesta protestoinnista Woodiksen Pekka Vappula puhui itselleen 2+10 minuutin rangaistuksen, jonka aikana ”Hiltsi” iski toisen illan kolmesta maalistaan.

Pelin vanhettua puoli minuuttia Woodiksen turhautuminen ampuu yli, ja Thomas Backman ottaa TOR:n keihästyksestä. Päivän Länsi-Uusimaan mukaan isku osui Eddy Sobottia vatsaan, mutta todellisuudessa se taisi osua hieman alemmas. Ei aikaakaan kun Hiltunen iskee kolmannen kerran, vieläpä Jani Malmelinin upeasta läpiheitosta. Tästäkin maalista Woodis löysi lisää vettä myllyyn, ja Timo Kukko puhui vuorostaan 2+10 arvoisesti.

Tero Metso kaunisteli loppunumeroiksi vielä 7-3 pelattaessa viidellä kolmea vastaan. Kerrankin karkeisiin virheisiin sortuminen oli vastustajan, eikä oman joukkueen, heiniä ;-).

Edit 21.02.2008 @ 09:26: Woodiksen sivujen mukaan TOR:sta lankesi 1+2 ottelun pelikielto.