Kolmetoista hävisi maali-ilottelun

Eilinen ottelu Ylilyöntiä vastaan tarjosi katsojille paljon maaleja, mutta ei juuri muuta Kolmentoista näkövinkkelistä. Lopputulos ArenaCenterin matolla oli lopulta 9-7 Ylilyönnin eduksi. Allekirjoittaneen päiväpuhde maalissa oli täynnä niin onnistumisia kuin epä -sellaisiakin, melkoisen tasaisessa suhteessa.

Eka piste

Jälleen kaksi ottelua samalle illalle, ja ensimmäisessä pelissä 013 hukkasi kahden maalin johdon 6-6 tasuriksi Ylilyöntiä vastaan, mutta lohdutukseksi allekirjoittaneelle kauden ensimmäinen syöttöpiste. Illan toisessa koitoksessa MOV hävisi tiukan väännön Coast to Coast:lle maalein 6-9. No, huonoja ei kumpainenkaan peli tänään(kään) ollut.

Kolmetoista tunaroi tasuriksi

Kolmetoista johti ottelua toisessa erässä jo 3-0, mutta niin vaan FC Ylilyönti päästettiin tasoihin. Tällä kertaa allekirjoittanut ei ota kontolleen kuin yhden sormesta maaliin kimmonneen vedon, sen verran vapaista paikoista kaveri pääsi laittamaan. Kolmetoista nousi vielä kertaalleen johtoon, mutta vastustaja kuittasi senkin, ja pisteet tasattiin tuloksella 4-4.

Kolmetoista hävisi taas

Tälläkin kertaa vastustaja päästettiin avauserässä parin maalin karkumatkalle, joka piti tälläkin kertaa loppuun asti. Ylilyönti vei siis pisteet 5-3. Hohhoijjaa. Onneksi ilta tarjosi allekirjoittaneelle myös toisen pelin, missä kävin stunttaamassa Rocksin maalilla Litran Mittaa vastaan. Rocks teki yhden maalin, ja piti vastustajan loppuun asti nollilla. Viimeisellä minuutilla vielä toinen kaunisteleva häkki 2-0 tuloksen saavuttamiseksi. Taisi olla ensimmäinen nollapeli ArenaLiigassa piiiiiiiitkään aikaan allekirjoittaneelle.