Valtti oli valttia

Kauklahden Dynamo otti ja hävisi kotonaan II-Divariottelun Valtille tylysti 3-7. Allekirjoittanut oli ottelussa varalla kaksi ensimmäistä erää, ja vaihdettiin maaliin kolmannen erän alussa tulostaulun näyttäessä 1-6. Eikä maalissa aloittanut Edikään huonosti pelannut, maalivahdin vaihto taisi olla puhtaasti herätyksellinen liike.

Ottelusta kuvastui alusta lähtien aneemisuus. Oli kuin koko kööristä olisi hehkunut ”ei nyt oikein jaksa” fiilis. Ensimmäinen erä vastustajalle 0-1.

Toinen erä, ja vastustaja rokotti vielä kaksi kertaa ennenkuin KD otti aikalisän. Aikalisä auttoi, ja peli parani. Hetkeä myöhemmin Edi avasi loistavasti Trontille, joka ei erehtynyt viimeistelyssään. Peli kääntyi selvästi KD:lle, ja pari vaihtoa myöhemmin Valtti otti vastaavasti varsin oikea-aikaisen aikalisän, ja käänsi tällä pelin takaisin itselleen.

Verkkoa heilutettiin toisessa erässä vielä kolmesti, valitettavasti kaikki vastustajan toimesta meidän päädyssä.

Kolmanteen erään heräteltiin porukkaa sitten vaihtamalla allekirjoittanut maaliin. Peli-ilme parani, ja KD aloitti hienoisen takaa-ajon, joka kuitenkin jäi kesken. Erä KD:lle kuitenkin 2-1, ja koko ottelu siten vastustajalle 3-7.

Rainelle iso kiitos ottelun kuvista.

Toivottavasti seuraavan ottelun kovempi vastustaja sytyttää joukkueen parempaan taisteluun.

Tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.