Huolto on poikaa

No, muka-huollosta suivautuneena soitin eilen sitten vielä Fordin merkkihuoltoon ja juttelin huoltoneuvojan kanssa, jota voisin ehdottaa ”Asiakaspalvelun kuukaden onnistujaksi…NOT” -palkinnon saajaksi hänen kommentoituaan allekirjoittaneelle että ”Ei me kyllä mitään pommeja ruveta huoltamaan. Katos kun meidän huollolla on vuoden takuu ja ei tuollaiselle pommille kukaan uskalla tehdä yhtään mitään.” … Just sitä vastinetta mitä minä rahoilleni odotankin.
Lue lisää

Autosta

Tjaa… kai sitä voisi senkin mainita, että sain auton huollosta. ”Huolto” oli sitä, että autoa pidettiin viikko liikkeessä ja sen jälkeen luovutettiin takaisin tekemättä sille yhtään mitään!

Ainoa positiivinen yllätys oli, ettei huolto veloittanut vian etsimisestä mitään.

Seuraavaksi se on kai sitten vietävä merkkihuoltoon, ei auta… Euron kuvat jo vilistävät silmissä kun ajattelenkin asiaa… eikä kovin positiivisessa mielessä.

Taas uusi viikko

Ei ehtinyt kissaa sanoa, kun taas yht’äkkiä olikin taas maanantai. Viime viikkoiset vähiin jääneet yöunet kostautuivat, ja tuli viikonloppuna nukuttua pitkälle iltapäivään molempina päivinä.

Muuta oikeastaan viikonloppuna ei sitten tapahtunutkaan, paitsi vasta perustetun Ry:n sivujen suunnittelua (lisää tuonnempana), ja ensimmäinen hallituksen kokous. Saas nähdä millon sihteeri saa pöytäkirjat kokouksesta kirjoitettua puhtaaksi, sillä voin kuvitella miten hankala on pöytäkirja laatia irc:ssä pidetystä kokouksesta ;-)

Clan Troopers Finland ry

Pitäähän sitä tännekin hehkuttaa, että 16.01.2003 klaanistamme tuli rekisteröity yhdistys.

Eihän tämä ennenkuulumatonta ole, on yhdistyksiä klaaniyhteiskunnassa nähty ennenkin, mutta aika harvinaista kuitenkin. Taidetaan olla kolmas plaatuaan jos oikein olen ymmärtänyt (korjatkaa jos olen väärässä).

Byrokratian kukkanen tässäkin asiassa muistuttelee olemassa olostaan, sillä en ole vieläkään saanut virallista ilmoitusta prh:sta koska paperit kulkee maistraatin kautta ennenkuin päätyvät allekirjoittaneelle.

Nyt sitten karsitaan jyvät akanoista, sillä ry:n myötä klaanin jäsenyys tulee maksulliseksi. Nähtäväksi jää kuinka moni jäsenistä loppukädessä tulee mukaan yhdistyksen jäseneksi.

Lunta tuiskuttaa

On se kyllä ihme, ettei Helsinkiläinen autoilija osaa ajaa metriäkään jos keli on jotain muuta kuin täydellinen. Ei tarvinnut tänäänkään tulla kuin muutama lumihiutale taivaalta kun liikenne puuroutui aivan täysin.

Pisteeksi i:n päälle poliisi päätti sitten järjestää mittavan puhallutuksen pahimpaan ruuhka-aikaan karvan ennen kahdeksaa. Upeeta & mahtavaa!

Tahdon kotiin peiton alle nukkumaan!