Salibandyn MM-2004

Onhan toki kisoista jo muutama päivä vierähtänyt, mutta väliäkös tuolla. Ruotsi tipautti leijonat lampaat pronssipeliin ja meni itse mestaruuteen asti. Ruotsi tunnetusti ei ole MM tasolla hävinnyt ainuttakaan peliä, joten se siitä sitten taas. Suomen pojat päätyivät pronssille voitettuaan Sveitsin varsin viihdyttävässä pronssiottelussa rangastuslaukauskilpailulla.

Omasta salibandyn pelaamisesta sen verran, että kesäliiga kutsuu taas kerran ja pelit alkaa ensi viikolla. Ensi kauden joukkueesta ei ole vieläkään täyttä varmuutta, mutta vahva epäilys kyllä. Tarkemmin aiheesta sitten kun nimi on paperissa.

Hyvä alku kesälle

Rankan työpäivän jälkeen on niin mukava mennä aurinkoiselle parvekkeelle savukkeelle ja kupilliselle kahvia. Tänään varsinkin kun satuin kuulemaan alakerran parvekkeella käydyn keskustelun (tai osia siitä). Alakerran täti kiroili sitä, kuinka me taas kuljeksitaan pihalla kissojen kanssa ja sekös häntä häiritsee. Ihmetellä sopii, sillä edellisestä kerrasta on vierähtänyt taas jo kuukausi.

Lisäksi oman osansa räpätyksestä sai myös Mira kun alakerta ihmetteli sitä, että kuinka aikuinen nainen jaksaa tahallaan juoksuttaa kissoja keskellä yötä pelkästään alakertaa kiusatakseen. Kissoista pitäisi päästä eroon ja olipa alakerralla ilmeisen hyvä idea siihenkin; Rotanmyrkkyä postilaatikkoon niin sillähän niistä päästään.
Lue lisää