Uudet renkaat alle

Sain Mikan avustuksella pyörän pukille, ja renkaat kainalossa marssittiin KumiVeikkoon. Mikan kokemusten perusteella olin jo varautunut siihen, ettei takarengasta saada tasapainotettua samalla reissulla, mutta se ei menoa haitannut. Kumit vaihdettiin ja eturenkaan tasapainoitus kävi käden käänteessä. Takarengasta ei tosiaan saatu tasapainotettua, mutta renkaan kiinnityksistä otettiin mitat. Kuulemma viikon parin päästä on sopiva sovitin, ja rengas saadaan silloin tasapainoon. Esimerkillistä palvelua, suosittelen vilpittömästi.

Tasapainossa eli ei, mutta ajoon pyörä oli saatava. Pienen testipyrähdyksen jälkeen on kommentoitava, ettei olisi parempaan rengasvalinta voinut osua. Etupään tärytys laukun ollessa kiinni on tiessään, ja tuntuma on todella napakka ja tasapainoinen. On kuin eri pyörällä ajelisi… Tuntuu kuin olisi 100 kg kadonnut pyörän painosta jonnekin. Mahtavaa!

Iron Maiden On Tour 2008 @ Helsinki

Oltiin Mikan, Rainen ja Riikosen kanssa illalla elämäni ensimmäisessä Olympiastadionilla pidetyllä keikalla, ja bändinä ei kukaan muu kuin Iron Maiden. Pojat soittivat kyllä varsin näyttävän setin vähän vanhempia biisejä, joskaan niistä ei ihan täydellistä musiikillista kokemusta saanut irti yleisön osallistuttua melko voimakkaasti biisien esittämiseen. Mutta fiilishän se on se mitä konserteista haetaan … ja se show. Voe pojat.

Uutta gummia

Vanhat renkaat alkavat olla tiensä päässä. Takarengas on miltei sakkorajalla, joskin eturenkaalla nyt vielä ajelisi. Uusiksi renkaiksi tuli tilattua Pirelli Sport Demon niin eteen kuin taaksekin. Tästä renkaasta on tullut luettua niin hyvistä kuin huonoistakin käyttökokemuksista. Nähtäväksi jää kumpia itse saan koettua.

Toivottavasti renkaat tulevat liikkeeseen nopeasti ;-).