Ihmeiden aika ei ole ohi

Kauklahden Dynamo päätti tämänkertaisen taipaleensa II-Divisioonassa jatkoaikavoitolla Hyvinkään SCH:sta. Hyvinkääläiset johtivat käytännössä koko ottelun, mutta niin vain KD tuli takaa rinnalle ja jatkoajalla ohi. Loppunumerot 9-8 kertovat varsin maalirikkaasta ottelusta.

Tähän päättyy myös allekirjoittaneen pelaaminen espoolaisjoukkueessa. Siirryn ensi kaudeksi takaisin Lohjan Salibandyn miesten edustusjoukkueeseen, joskin en enää pelaavaksi maalivahdiksi. Ensi kaudella tärkein toimi on toimia LoSB:n miesten edustusjoukkueen huoltajana/valokuvaajana sekä mahdollisesti treeniveskana. Pelilliset edesottamukset hoidetaan sitten mahdollisesti jossain muussa Lohjan joukkueessa tai ehkä jo ikämiehissä.

Pepi hammaslääkärissä

Pepi käväisi viime viikon rokotuksen yhteydessä havaitun haljenneen hampaan poistossa Arkissa. Tyttö ei tahtonut nukahtaa aluksi millään ilveellä, ja heti toimenpiteen jälkeen tyttö olisi kovasti halunnut lähteä liikenteeseen. Toivon mukaan kivut jäivät hammaslääkärin roskikseen hampaan puolikkaan mukana.