013 päätti kauden taistellen

Tiukka vääntö viimeisistä sarjapisteistä harrastesarjan ottelussa päättyi lopulta 013 hienoiseen 6-5 voittoon Summeriankoista. Ottelu olisi voinut kääntyä kummalle joukkueelle tahansa, ja vaikka kyseessä oli varsin merkityksetön ottelu, ei taistelutahdosta ollut pulaa. Hatunnosto hyvälle vastustajalle.

Kauden avaus

LoSB 2 pelasi sunnuntaina kaksi kauden ensimmäistä harjoitusottelua Siuntiossa. Ensimmäisenä vastassa oli paikallinen Storm, joka antoi kohtalaisen hyvän vastuksen lohjalaisille. Maalissa Allu torjui hyvin, ja piti numerot kohtuullisina. Loppunumerot lohjalaisille 10-6.

Heti perään marssi vastaan Kirkkonummi Rangers A-juniorit, joiden odotettiin ennakkoon pistävän lohjalaiset varsinaiseen pesukoneeseen. Toisin kuitenkin kävi, ja lohjalaiset pyyhkivät junioreilla lattiaa numeroin 5-1. Tämän pelin puolestaan allekirjoittanut pelasi. Joukkue peitti vedot sen verran hyvin, ettei allekirjoittaneelle jäänyt montaakaan vetoa kopattavaksi. Kuitenkin ihan kohtuullinen aloitus ”uudessa joukkueessa”.

MOV? päätti kauden voittoon

Kauden viimeisessä ottelussa ei ollut enää kummallakaan joukkueella mitään panosta, mutta ottelu oli silti varsinainen taistelu molemmilta joukkueilta. Vantaalaiset vaivautuivat paikalle ainoastaan kuuden kenttäpelaajan voimin, mutta pyörittivät vastustajan tiukan taistelun lomassa selkeästi 8-3. Allekirjoittaneen peli onnistui poikkeuksellisen hyvin koppien valossa, sillä ottelun loppupuoliskolla ei joukkuepuolustaminen merkityksettömässä ottelussa noussut kovin mairittelevalle tasolle. Pakit puolustivat kuitenkin sen mitä pitikin ja minä hoidin loput ;)

Nyt voikin sitten oikeastaan keskittyä tulevaan kauteen Lohjan Salibandyn kakkosjoukkueen riveissä 3.Divisiioonaan.

Lohkovoitto karkasi 013 käsistä

Tiukka vääntö sarjajohtajan kanssa päättyi 3-3 tasuriin, joka varmisti Dream Teamille lohkovoiton jo ennen viimeistä peliä piste-eron pysytellessä kolmessa pisteessä. Ottelu itsessään oli hyvin tasainen, joten pisteiden tasaaminen oli rehellisesti sanottuna täysin oikeudenmukainen ratkaisu. Poikkeuksellisesti en päästänyt tässä pelissä helppoja maaleja, vaan vastustaja joutui tekemään maalit ihan itte.

Hatunnosto MEautolle

Soitto MEautosta kertoi hyviä uutisia. Suzukin on korjattu ja noutovalmiina. Kuten jo siis eiliseen kirjoitukseen kommentoin, pojat soittelivat jo eilen kertoakseen vian löytyneen Suzukin EGR-venttiilistä. Ongelma tilanteessa oli se, ettei kyseistä venttiiliä ole Suomessa saatavana, eikä järjestelmä osaa sanoa kauan osan tuleminen kestää.

Hatunnosto MEautolle tulee siitä, että pojat ottivat esittelyautosta EGR-venttiilin mun autoon, ja odottavat siihen sitten maahantuojalta uutta venttiiliä. Melkoisen reilua, etten sanoisi. Koko urakka kesti vain kaksi päivää, ja meni takuun piiriin aivan kuten pitikin. Ja autokin oli pesty ihan vaan että on mukavampi lähteä ajoon. Pisteet heille!