Uutta Gummia

Reissuvalmistelut alkaa olla loppusuoralla. Eilen vanha Pirelli Sport Demon takarengas vaihtui uuteen Michelin Pilot Road 2:een Kumiveikon toimesta. Palvelu oli jälleen kerran moitteetonta ja nopeaa. Ei voi olla suosittelematta paikkaa kaikille motoristeille.

Nyt vielä pientä korjausta ajoasuun, ja sen jälkeen ollaan valmiita tämän vuotiseen Norjan valloitukseen.

Kolmetoista hävisi maali-ilottelun

Eilinen ottelu Ylilyöntiä vastaan tarjosi katsojille paljon maaleja, mutta ei juuri muuta Kolmentoista näkövinkkelistä. Lopputulos ArenaCenterin matolla oli lopulta 9-7 Ylilyönnin eduksi. Allekirjoittaneen päiväpuhde maalissa oli täynnä niin onnistumisia kuin epä -sellaisiakin, melkoisen tasaisessa suhteessa.

Pyörä huollettu

Pyörän keväthuolto viivästyi tänä vuonna oikein huolella, mutta onpahan tehty. Öljyn suodatin osoittautui hankalaksi irroitettavaksi, mutta onnistui lopulta Mikan tuotua kunnon työkalu hommaan (myöhemmin paljastui, että olin itse hommannut samanlaisen työkalun viime kevään taistelujen jälkeen ja tyystin unohtanut sen).

Ennen puolentista viikon kuluttua alkavaa Norjan reissua pitää vielä vaihtaa takarengas, sillä se on turhan kulunut reissua ajatellen. Toivottavasti vielä ehtii…