Sittenkin mestariksi

Vantaalaiset pääsivät kuin pääsivätkin välieriin, ja heti kättelyssä vastaan asettui VKTP, jolle viime torstaina hävittiin 8-4.

Ottelu oli tasainen vääntö, mutta vantaalaiset karkasivat lopulta 7-6 voittoon, ja siten finaaliin.

Finaalissa vastaan asettui Coast to Coast, jota vantaalaiset eivät runkosarjassa kyenneet kertaakaan voittamaan. Runkosarjassa takkiin oli tullut numeroin 7-5 ja 9-4. Finaalikin alkoi mollivoittoisesti vastustajan karattua kolmen maalin johtoon ensimmäisen erän aikana. Vantaalaiset kuitenkin kuroivat eron kiinni maali kerrallaan, ja lopulta puristettiin niin ikään 7-6 voitto, ja siten mestaruus.

On se vaan niin hienoa, perskeles.

Surullisia uutisia

Roope

Patologin vastaus Roopen nenänielusta löytyneestä poikkeavasta kudoksesta tuli viime viikolla. Valitettavasti uutiset olivat huonoja, koepala osoittautui pahanlaatuiseksi kasvaimeksi (adenokarsinooma).

Mira
oli eilen uudelleen yhteydessä Roopea hoitaneeseen lääkäriin, joka oli konsultoinut kasvainsairauksiin erikoistunutta kollegaansa Roopen tapauksesta. Kollega oli ollut sitä mieltä, ettei kasvainta sen sijainnin takia voi mitenkään hoitaa. Jäljellä oleva elinikäennuste on kuulemma max. 3-4 kuukautta, mutta kukaanhan ei sitä voi mitenkään tietää miten nopeasti/hitaasti kasvain suurenee.

Kunhan nyt edes sen verran olisi Roope-mussukalla elinpäiviä jäljellä, että se vielä kerran voisi viettää syyskuun lopussa olevia syntymäpäiviään.