Kiireitä (taas)

Viikonloppu sujahti taas ohi ennenkuin ehti kissaa sanoa. Perjantaina oli Salibandytreenit, lauantaina taloyhtiön pihatalkoot aamuöisen työvuoron lisäksi ja sunnuntaina sitten käytiin katsastamassa yhtä omakotitaloa tässä lähistöltä (ei, emme varsinaisesti ole aikeissa vaihtaa kämppää). Sitten sitä jo huomasikin, että piti lähteä töihin uuteen työviikkon… puuh. Aika tuntuu lentävän siivillä taas… Kohta on syksy ja talvi ja sitten aika taas pysähtyy!?
Lue lisää

Sitkeää flunssaa

Viime viikon perjantaina alkanut flunssa ei ota luovuttaakseen. Lomalta paluu töihin siirtyi viikolla, sillä ensin sain terveydenhoitajalta ma+ti sairauslomaa, ja kun tauti ei ottanut talttuakseen, keskiviikkona lääkäri diagnosoi keuhkoputken tulehduksen, ja passitti takaisin kotiin vielä loppuviikoksi.

Harmillisinta tässä on se, että mulla jää nyt kourallinen LoSB harjoitusotteluita pelaamatta, sillä tässä kunnossa ei ole mitään asiaa kentälle. Viime sunnuntaina LoSB kohtasi kotihallissaan Forssan Suupparit, ja ottelu päättyi 9-6 lohjalaisille. Tänä iltana kohdataan samaisessa hallissa SB Vantaa, ja viikonloppuna joukkue matkaa Turkuun Tuhannen Taalan Turnaukseen. Lääkärin määräyksestä pysyttelen sivussa näistäkin otteluista.