Roope vuorostaan

Roope

Roope ei jostain syystä ole pariin päivään onnistunut tekemään hätiään hiekkalaatikkoon yrittämisestä huolimatta. Pahimmillaan Roope käy muutaman minuutin välein kokeilemassa pikkuhätää, mutta tuloksena on vain pieni liraus. Jo eilen eristimme Roopen muista kissoista saadaksemme varmuuden tähän vessatouhuun, ja kun se eilisen päivän ja viime yön aikana osoittautui liki olemattomaksi, tänään oli sitten aiheellista varata Roopelle aika lekuriin.

Saimme ajan Lohjan Pieneläinklinikalle, ja Roope pääsi tutkimuksiin ennen puolta päivää. Tarkemmat analyysit kuulemme sitten alkuillasta, kun Roope pääsee pois.

Sissi sen sijaan on parantunut erinomaisesti leikkauksestaan. Kaulalla oleva leikkaushaava on miltei kadonnut, ja Sissi on entistä innokkaammin haluamassa pois eristyksistä. Sissi onkin saanut kulkea jo valvotusti lauman mukana esimerkiksi kissatahaan, mutta haluaa sitten itse vielä takaisin ”turvaan” kun jonkin aikaa on muiden kissojen seurassa ollut. Kuitenkin paluu aktiivisesti lauman jäseneksi näyttää tässä vaiheessa todennäköiseltä. Hyvä Sissi!

Edit 18:20:

Roopella todettiin virtsarakon tulehdus, ja herra sai klinikalla antibioottia ja virtsarakon seinämää suojaavaa lääkettä pistoksena. Lääkäri määräsi herralle mukaan Synulox ja Arthryl merkkisiä lääkkeitä. Lisäksi Roopen virtsanäyte viljeltiin, ja sen tuloksista kuulemme torstaina.