Ulkoilemassa

Kevät tulee kohisten, ja sen myötä olemme olleet aika paljon pentujen kanssa ulkoilemassa valjaissa (tai siis pennut valjaissa ja me narun jatkona… eiku…äsh). Varsin pelottavaa puuhaa tämä on ollut ilmeisesti, sillä molemmat tuntuvat suorastaan vapisevan kun niitä kuskaa tuonne pihalle (itse eivät ulos asti suostu kävelemään). Sitten kun on päästy metsään vänän pidemmälle, sitten sitä ollaan jo vähän innokkaammin haistelemassa paikkoja ja tarkkailemassa kaikkea mikä liikkuu.

Mirahan tässä enemmän on ollut ulkoiluttajana ja minä mukana vain pariin otteeseen omien vapaa-ajan harrastusten vuoksi, mutta tarkoitus on tulevaisuudessa yrittää vähän parantaa tapojaan.

Uutta rautaa

Uusi kone tuli jo perjantaina aivan kuten pitikin. En vaan ole millään ”ehtinyt” kirjoittaa blogiin, kun on ”joutunut” testailemaan uuden koneen ominaisuuksia lähinnä Battlefield 1942 parissa. No, kyllä se tästä rauhottuu taas. Sentäs sain lähdettyä katsomaan HIFK-Oilers salibandyn välierien toista kohtaamista Pasilan urheilutalolle, jossa Oilers pyyhki HIFK:llä lattiaa numeroin 7-4.

Pum pum

Kyllähän se jo arvattiin, että amerikkalaiset eivät turhia kainostele vaan toimivat mielensä mukaan. Nähtäväksi jää saadaanko Saddam Hussein hengiltä tällä kertaa vain onnistuuko diktaattori jälleen kerran välttämään kuoleman.

Uutisia sodasta tulee joka tuutista, ja tietysti parhaaseen (amerikkalaiseen) katseluaikaan.
Lue lisää