Kausi 2007-2008

Kaikessa tohinassa on täysin unohtunut kirjoittaa tulevasta salibandykaudesta 2007-2008. Allekirjoitin suunnitelmien mukaisesti kesäkuun alussa sopimuksen LoSBin miesten edustuksen kanssa, joten pelaan tulevalla kaudella I-Divisioonan länsilohkossa. Länsilohkossa LoSBin lisäksi pelaavat Blue Fox (Uusikaarlepyy), Forssan Suupparit, Nokian Kristilliset Palloilijat, KOO-VEE (Tampere), Woodcutters (Vaasa), Pirkkalan Pirkat, FBT Pori, SBS Pori ja Kirkkonummi Rangers. Kauden ennako on luettavissa täältä.

LoSBin tulevan kauden joukkue on pysynyt melko hyvin kasassa, vain muutamia pelaajia on lähtenyt ja uusia tulee tilalle. Hyökkäyspäässä suurin menetys lienee Markus Lajunen, joka viime kaudella voitti joukkueen pistekuninkuuden. Puolustusta taas saatiin vahvistettua Jussi Kemppaisen palattua viininpunaisiin.

Allekirjoittaneen lisäksi sopimuksen maalivahdin tontille on toistaiseksi tehnyt vain A-juniorit Antti Herlevi ja Jonas Koistinen, mutta eiköhän I-Divarin Itälohkon paras maalivahti Jani Malmelin jatka myös viininpunaisen maaliverkon vartioimista. Varmuus asialle saadaan kauden lähestyessä. Joka tapauksessa kilpailu peliajasta tulee olemaan raakaa, sillä niin ”Koippari” kuin ”Herkkukin” ovat kovan luokan veräjänvartijoita.

ST2007 onnellisesti takanapäin

Reissu Norjaan onnistui lähes tulkoon suunnitelmien mukaan. Lofootit jätettiin yhteisellä päätöksellä tulevalle Pohjois-Norjan kierrokselle, sillä sää ei olisi ollut kovin kaksinen. Reissussa tuli ajettua suunnilleen 4200 kilometriä viikon aikana. Tarkempi raportti reissusta kirjoitetaan lähiviikkojen aikana, mutta tässä muutamia otteita:

  • Norjassa valtaosa moottoripyöräilijöistä käytti turvaliiviä.
  • Pyörä tuli kaadettua reissun aikana pariin otteeseen, onneksi ilman vaurioita.
  • Suurempien teiden tietullit eivät koske moottoripyöriä.
  • Ruotsin moottoritiellä ”läheltä piti” kokemus 100 km/h vauhdissa kun takapyörä lähti luisuun ohitustilanteessa.
  • Katteet pyörään ei olisi yhtään huono vaihtoehto.

Lähtö lähestyy

Lähtö ST2007:lle tapahtuu reilun vuorokauden kuluttua. Ei malttaisi odottaa enää yhtään, vaan tekisi mieli kääntää kaasua jo nyt. Pyörää on puunattu ja syynätty ja lieviä ongelmiakin on tiedossa. Ohjaus ravistaa jonkin verran painavalla pyörällä ajettaessa (tosin vain kun laskee irti ohjaustangosta). Syytä tähän ei ole varmuudella saatu selville, mutta ilmeisesti vika on eturenkaan tasapainotuksessa.

Eilinen venäti aamuyön tunneille kun viimeisiä tavaroita kerättiin ja pakattiin matkaan otettavaksi. Tänään illalla pitäisi vielä purkaa kaikki ja pakata uudelleen ja vielä varmistaa, että kaikki on pakattu mukaan.

Lisäksi pitäisi käydä teettämässä pyörän avaimesta kopio ja ostamassa uusi visiiri. Sitten pitäisi kaikki olla tehty.