Joululomalle Apina selässä

LoSB kävi viemässä pisteet isännille niin Rangers kuin BlueFox peleissä. Joululomalle siis pitkän tappioputken siivittämänä. Pelaajien otteista on nähtävissä gorillaksi kasvaneen apinan roikkuminen selässä, sen verran heikosti pelit ovat menneet. Ehkäpä keväällä saamme viimein koneen käyntiin.

Rangers isännöi LoSBia 9-2 ja Blue Fox 10-4.

LoSB:n alkukausi

Lohjan Salibandyn alkukausi I-Divarissa on toistaiseksi sujunut mollivoittoisesti. Ensin SBS Pori kävi hakemassa pisteet selvällä 1-6 tuloksella, ja viikkoa myöhemmin FBT Pori nipisti tiukan väännön itselleen 6-7 lukemin.

Ensimmäinen vieraspelireissu Tampereelle Koo-Veen vieraaksi kääntyi sekin tappioksi 10-6 lukemin, vaikka LoSB johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen vielä 0-3.

Seuraavaksi vastaan astelee kotiluolassa Rangers ensi viikon keskiviikkona.

YleX Cup lähti vastaavasti käyntiin vierasvoitolla GrIfk 4-5 lukemin, ja arpa heitti seuraavan kierroksen vastustajaksi Kellon Lyönti nimisen joukkueen kaukaa pohjoisesta, ja sinne matkaamme huomenna. Reissu on melkoinen koettelemus kun matkaa on liki 700 kilometriä. Saas nähdä kuinka käy…

Kausi 2007-2008

Kaikessa tohinassa on täysin unohtunut kirjoittaa tulevasta salibandykaudesta 2007-2008. Allekirjoitin suunnitelmien mukaisesti kesäkuun alussa sopimuksen LoSBin miesten edustuksen kanssa, joten pelaan tulevalla kaudella I-Divisioonan länsilohkossa. Länsilohkossa LoSBin lisäksi pelaavat Blue Fox (Uusikaarlepyy), Forssan Suupparit, Nokian Kristilliset Palloilijat, KOO-VEE (Tampere), Woodcutters (Vaasa), Pirkkalan Pirkat, FBT Pori, SBS Pori ja Kirkkonummi Rangers. Kauden ennako on luettavissa täältä.

LoSBin tulevan kauden joukkue on pysynyt melko hyvin kasassa, vain muutamia pelaajia on lähtenyt ja uusia tulee tilalle. Hyökkäyspäässä suurin menetys lienee Markus Lajunen, joka viime kaudella voitti joukkueen pistekuninkuuden. Puolustusta taas saatiin vahvistettua Jussi Kemppaisen palattua viininpunaisiin.

Allekirjoittaneen lisäksi sopimuksen maalivahdin tontille on toistaiseksi tehnyt vain A-juniorit Antti Herlevi ja Jonas Koistinen, mutta eiköhän I-Divarin Itälohkon paras maalivahti Jani Malmelin jatka myös viininpunaisen maaliverkon vartioimista. Varmuus asialle saadaan kauden lähestyessä. Joka tapauksessa kilpailu peliajasta tulee olemaan raakaa, sillä niin ”Koippari” kuin ”Herkkukin” ovat kovan luokan veräjänvartijoita.