Sissi kontrollikäynnillä Yliopistollisessa Eläinsairaalassa

Sissi

Sissi käväisi kontrollikäynnillä Yliopistollisessa Eläinsairaalassa. Ukko käyttäytyi hyvin esimerkillisesti, kuten aina, ja hämmästytti käytöksellään niin hoitajat kuin lääkäritkin. Kilpirauhashormonin lisäksi Sissiltä mitattiin verenpaine, jonka havaittiin olevan sen verran koholla, että Sissille määrättiin verenpainelääkitys. Samalla sovittiin, että Sissi kävisi sydänultrassa ja verenpaine mitattaisiin uudelleen tuon käynnin yhteydessä verenpainelääkityksen vaikutuksen varmistamiseksi.

Sissin sydänultra on nyt varattu tiistaille 16.9.2008.

Roope jäi eläkkeelle

Roope Rurokin näyttelyssä elokuussa 2008

Roope kruunasi näyttelyuransa osallistumalla Rurokin järjestämään näyttelyyn Vantaan Myyrmäessä sunnuntaina. Näyttelystä teki erikoisen se, että samassa yhteydessä Roopen rotuyhdistys SIBY ry järjesti Siperiankissojen erikoisnäyttelyn, joka jäi näin Roopen viimeiseksi näyttelykokemukseksi. Huvittavaa on myös se, että tässä viimeisessä näyttelyssä sattui paikalle kerrankin tarpeeksi kissoja, että myös väriryhmän VIII värin parasta päästiin valitsemaan aivan kuten Roopen ihan ensimmäisessä näyttelyssä. Tälläkään kertaa Roope ei värin parhaaksi asti päässyt, mutta silti jotenkin hauskaa, että värin paras -kisa järjestyi Roopen ihan ensimmäisessä ja viimeisessä näyttelyssä.

Itse näyttely sujui ilman suurempia ongelmia. Roope sähisi ja murisi tavalliseen tapaansa kaikille muille kissoille. Tuomari tykkäsi Roopesta kovasti, ja Roope saikin Kunniamaininnan ihan niin kuin pitikin, mutta Paneeliin asti ei tällä kertaa rahkeet riittäneet (ja ihan hyvä niin, koska Roope ei siitä olisi pitänyt).

Aku oli myös mukana, ja saalisti näyttelyssä CAGPIB sertinsä, mutta ei aivan yltänyt tuomarin parhaaksi, eikä siten mennyt paneeliin. Kaiken kaikkiaan näyttelyviikonloppu sujui siis ihan hyvin.

Aku ja Roope rutiini käynnillä lääkärissä

Roope ja Aku

Roope käväisi ottamassa uusintaa rokotukselleen, ja Aku vastaavasti käväisi Rabies vasta-aine testissä tulevaa ulkomaan näyttelykäyntiä varten. Roopesta ei selvästikään enää oikein tahdo tykätä automatkustamisesta, ja surkutteli asian kamaluutta melkein koko matkan Arkkiin. Matka takaisin sentään sujui jo paremmin.

Takarengas tasapainoon

Lupauksen mukaisesti Marko Kumiveikosta soitteli jo pari viikkoa takaperin kertoakseen saaneensa oikeanlaisen sovituspalan Reveren takarengasta varten. Omista kiireistä johtuen pääsin vasta tänään Veikkolaan takarengasta näyttämään, eikä reissuun tälläkään kertaa joutunut pettymään. Mukaan tullut Mika koki hänkin positiivisen yllätyksen, kun Markolta löytyi kuin löytyikin sopivat välikappaleet myös Vifferiä varten.

Ensi kerralla siis renkaan vaihto sujuu astetta helpommin ;-)