Sissi on huonossa kunnossa

Sissi voi huonosti. Verikokeissa paljastui, että T4-arvo on taas pilviä hipovalla tasolla, eikä herra ole syönyt omatoimisesti viime torstain jälkeen muuta kuin Nurtriplussaa, jota ukko söisi vaikka koko tuubillisen jos vain saisi. Päätimme tänään käydä uudelleen Arkissa ottamassa röntgenkuvat Sissin keuhkoista. Kuvissa kaikki näytti olosuhteisiin nähden hyvältä, eli nestettä ei keuhkoissa juurikaan ollut. Eläinlääkäri epäili, että syömättömyys ja Sissin huono kunto johtunevat tuosta kilpirauhasen voimakkaasti nousseesta arvosta yhdistettynä sydämen huonoon tilaan. Sydäntä lääkäri ei voinut tälläkään kertaa kuunnella, koska Sissi kehräsi minkä kerkesi.

Päätimme vielä yrittää aloittamalla Tyrazol -lääkityksen uudelleen. Toivottavasti Sissin kunto kohoaa ennen viikonloppua. Totuus kuitenkin on, että nyt alkaa Sissin viimeiset hetket olemaan lähellä.

Pakollinen päivitys

Eipä ole ollut pahemmin mitään kirjoitettavaa kun MP09 jäi allekirjoittaneelta työesteen vuoksi kokematta. Uutta varustetta ei ole tullut eikä näillä näkymin ole tulossakaan ainakaan ennen kesää. Ehkä sitä voisi ensi kaudelle uuteen akkuun panostaa. Kattoo nyt. Alkaa käydä kielämättä melko turhaksi pitää kahta blogia. Ehkä pitäisi yhdistää tämä ja tuo.