Vuoden 2023 frisbeegolf tilastot

Jos vuoden 2022 heittokausi jäi tyngäksi loukkaantumisen vuoksi, niin kaudelle 2023 ei löydy yhtä hyvää selitystä. Vaikka tällä kertaa vasen polvi kenkkuili lähes koko kauden, se ei todellakaan riitä syyksi siihen miksi ei tullut lähdettyä heittämään. Ei vain oikein löytynyt aikaa ja/tai heittoseuraa silloin kuin itselle kierros olisi sopinut ja kun yksin ei tule lähdettyä, tässä seisoo tulos. Ensi kaudella paremmin!

Vuoden 2022 frisbeegolf tilastot

Tämän vuoden heittokausi jäi vähän tyngäksi loukkaantumisen vuoksi, mutta UDisc vuositilastot paljastavat, että silti löytyi 14 uutta rataa kokoelmiin ja saimme kuin saimmekin järjestettyä uskomattoman hienon Fribareissun tälle vuodelle. Ensi vuonna reissu voi olla hankalampi järjestää lomapäivien vähyyden vuoksi, mutta eiköhän sitä jotain saada aikaiseksi.

Vuoden 2021 frisbeegolf tilastot

UDisc julkaisi jälleen (hieman päivitetyt) vuositilastot kuluvalle vuodelle. Melkoisen hiljaisempi vuosi kuin edellinen, mutta kyllä sitä on hieman tullut kehitystäkin, vaikkakin kierroksia tuli pelattua liki puolet vähemmän. Uusia ratoja sen sijaan löytyi huomattavasti ensimmäistä kautta enemmän! Ja lisää tulee. Tilastojen pisin heitto kummastuttaa, sillä omasta UDiscistä moista ei löydy. Pisin mitattu heitto on 108m ja sekin Corvettella. Pisin F Model S heitto taas on vain 49m (Lähäri sisään, tietty).

Kauden ensimmäinen holari

Hole in one 2021

Kaikessa tohinassa unohtui kirjoittaa tämän kauden ensimmäisestä holarista tänne blogin puolelle. Tämä ihmeellinen onnenkantamoinen tapahtui tällä kertaa Herusten Frisbeegolfradan kolmannella väylällä jo torstaina 10.6.2021. Mielestäni erikoista on se, että kyseinen väylä on täsmälleen yhtä pitkä kuin edellisellä kerralla eli 68m (Ainakin UDiscin mukaan). Kiekko toki on eri oltuaan ekalla kerralla Innovan Corvette ja tällä kertaa Tern. Mutta kaikesta päätellen, 68 metriä on aika optimi väylän pituus allekirjoittaneelle.

Lisää aiheesta seuraavalla kerralla ;)