Perheenlisäys

Tuli sitten hankittua entisille kissoille (Sissi ja Viiru) kaksi nelikuista kisuneitiä kavereiksi kuluvan viikon tiistaina. Päätös uusien kisujen ottamisesta syntyi jo jokin aika sitten, ja taisi pari viikkoa sitten pidetty kissanäyttely olla se kuuluisa viimeinen naula arkkuun.

On ollut kiva katsella miten nuo pennut ovat sopeutuneet elämään vanhojen kissojen kanssa. Ensimmäisenä iltana kaikki neljä sähisivät ja murisivat toisilleen kun vain joku erehtyi tulemaan kahta metriä lähemmäksi. Ensimmäisenä iltana Kukka ja Veera sähisivät jopa toisilleen, sekä myös meille.
Illalla jätettiin kissat makuuhuoneeseen nukkumaan omiin kulmiinsa, mistä ne eivät illan aikana pahemmin suostuneet liikkumaan.

Seuraava aamu olikin sitten suorastaan yllättävä, kun heräsimme siihen kun makkarin ovea raavittiin. Ovella odotti kaksin kappalein harvinaisen innokkaita pikkukisuja odottamassa pääsyä tutkailemaan uutta maailmaa (65 neliötä kaiken kaikkiaan + parveke). Vanhoista kissoista Sissi ei ole enää ensimmäisen illan jälkeen kertaakaan pennuille ärhennellyt, Viiru sitäkin enemmän.

Päivä kerrallaan tässä on sitten eletty, ja hyvältä alkaa näyttää. Viiirukin on tässä pikkuhiljaa jo vähentänyt sähisemistään, joskin kyyristyy aina johonkin nurkaan kun pennut lähestyy.

No, tästä edes kirjoittelen tänne tilanteen kehittymisestä vähän useammin ;-)

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.