Sissin tilanne

Viimeisetkin tulokset Sissin Felina käynnistä saapuivat ja vaikuttaa siltä, että syylliseksi paljastui kilpirauhanen. Kun kilpirauhasen viitearvo on 8-44 nmol / l Sissin arvo oli 168 nmol / l. Käytännössä tämä tarkoittaa Sissille Tyrazol kuuria loppuelämäksi 2 * 1/2 tablettia päivässä. Lääkkeen kustanne on 8,50 € / 100 kpl, joten huhut kalliista hoidosta joutuivat suoraan romukoppaan, ja onhan se toki mahdollista (joskin harvinaista) ettei lääkitystä tarvitse jatkaa loputtomiin; Tarkiste käynti Sissillä on edessä 3-4 viikon kuluttua.
Lue lisää

Käynti Felinassa

Sissin kanssa käytiin tänään sitten Kissaklinikka Felina nimisessä kissoihin erikoistuneessa eläinsairaalassa. Paikka teki kyllä pienoisen vaikutuksen; Vaikka onkin kyseessä sairaalamainen eläinlääkäri, palvelu oli erittäin ystävällistä ja ymmärtäväistä. Sissiltä otettiin kokeita oikein roppakaupalla, mutta oikeastaan muuta ei vielä tässä vaiheessa selvinnyt kuin että tulehdus jatkuu.
Lue lisää

Sissi taas…

Jollakin kissoista on ollut löysä vatsa viimeaikoina, ja koska Sissin antibioottikuuri päättyi vasta alkuviikosta, olemme epäilleet Sissiä. Lisäksi Sissi on taas alkanut syödä vähemmän ja vähemmän niin, että Mira joutui eilen taas syöttämään Sissiä, kun herra ei muuten suostu syömään kuin aivan minimaalisen vähän ruokaa.

Koska kuurin loppumisesta on ehtinyt vierähtää jo monta päivää, ehdimme jo hieman huolestua Sissin löysästä vatsasta. Asian varmistamiseksi Sissiä on pidetty kylpyhuoneessa pari yötä, ja päätimme jo eilen soittaa tänään eläinlääkärille – ihan vaan konsultaation vuoksi. Varmistus Sissin löysästä vatsasta saatiin jo heti lauantaina ja sunnuntain välisenä yönä, mutta päätimme vielä pitää Sissiä ”eristyksissä” siihen asti, että saamme ohjeita eläinlääkäriltä.

Viime yön aikana tilanne on mennyt lisäksi huonompaan suuntaan, sillä jossain vaiheessa yötä Sissi on oksentanut pienen määrän verta kylppärin lattialle. Vaikka Sissi itse vaikuttaa ihan hyväkuntoiselta, alan pelätä pahinta…

Lisää Sissin tilanteesta heti kunhan tuonne eläinlääkärille pääsee läpi.

www.seatclubfinland.com v2.0

Tuli sitten saatua yksi urakka suoritettua. SEAT Club Finland sivuston kakkosversio julkaistiin tuossa reilu tunti takaperin.

Vastaanotto on ollut toistaiseksi aika laidasta laitaan… No, kaikkia ei voi mielyttää. Sivuston grafiikka ei ole allekirjoittaneen käsialaa, ainoastaan moottorina toimivan PHP-Nuke ohjelmiston tarvitsemat muutokset ja koko roskan kasaaminen yhteen.
Lue lisää

Kisuista

Sissi voi jo huomattavasti paremmin. Vaikka ruoka-annokset eivät vieläkään ole aivan normaalit, syö Sissi mielestämme jo hyvin. Antibiootin ottaminen tietysti harmittaa, mutta enää sekään ei ole ollut Maailmojen Sodan tasoinen taistelu, vaan nyt lääke niellään pienillä kitinöillä säestettynä ihan kiltisti.

Viiru on ennallaan muuten, mutta mielestäni Feliway on vaikuttanut positiivisesti Viirun stressiin, eikä neiti enää ole aivan niin arka kuin ennen.

Kukka myös on ennallaan, vähän liikaa pyöreyttä, mutta muuten terhakkaassa kunnossa oleva neiti. Kukka ei jostain syystä osallistu kovinkaan paljon pentujen juoksemiseen mikä varmasti omalta osaltaan on vaikuttanut painon nousuun. Pitääkin muistaa punnita neiti piakkoin…

Veera on ottanut siskostaan mallia, ja saanut lisää pyöreyttä vartalon muotoon. Ehkäpä juuri tästä syystä johtuen myös Veera on viimeaikoina syönyt tavallista vähemmän, eikä niin paljoa osallistu enää juoksuleikkiin. Taitaa siskonsa kanssa innostua parhaiten kissanmintusta ;-)

Pepi jaksaa tapella kuopuksen kanssa vaikka mihin vuorokauden aikaan. Juostaan pää kolmantena jalkana ympäri taloa ja takaisin ja takaisin ja takaisin ja… No ainakin pikkuisilla on hauskaa.

Roope on ehtymätön energianlähde Pepin tavoin. Syömistavoistaan johtuen, Roope on vienyt Pepiltä liikanimen ”Jätemylly”, sillä tälle herralle tuntuu kelpaavan aivan kaikki mahdollinen syötäväksi kelpaava ravinto, ja sitten taas tapellaan Pepin kanssa. Aika usein tilanne on, että Pepi yrittää pestä Roopea, ja Roope puree Pepiä sen minkä kerkeää.