Obelix ensihuoltoon

Opel Corsa Cosmo 1.0T EcoFLEX MT6

Opel Corsa Cosmo 1.0T EcoFLEX MT6

Obelix käväisi ensimmäisessä huollossaan tänään… Tai no, oikeastaan vain öljyn vaihdossa jos tarkkoja ollaan. Varsinainen huolto sitten suunnilleen 30tkm kohdalla, kunhan auto ilmoittaa sellaisen haluavansa. Jotenkin vaatii itseltä paljon totuttelua se, ettei auton huollot menekään kilometrien mukaan vaan auto kertoo itse milloin huoltoon haluaa. Todennäköisesti kuitenkin varsinaiset huollot osuvat suunnilleen tuon 30tkm välin kohdalle.

Lohjan PP-Autolle suurkiitos erinomaisesti sujuneesta huoltokäynnistä. Ei jäänyt moitteelle sijaa. Koko homma oli ohi hieman reilussa puolessa tunnissa; Hyvä että ehti kahvin ryystää odottaessa. Esimerkillistä toimintaa, sano!

Puolen lauman hampilääkäri

Puoli laumaa, tarkemmin sanottuna Aku, Eragon ja Kukka käväisivät kevään kunniaksi hampilääkärissä Vihtivetissä. Sen verran tyyris operaatio oli, että loppulauma saa odottaa kuukauden jos toisenkin vielä, kun onneksi eivät ole aivan yhtä kiireellisiä tapauksia. Samalla reissulla Akulta poistettiin niskasta pieni ihomuunnos, joka varmuuden vuoksi lähetettiin tutkittavaksi. Tästä alkaa operaatio kissojen hampaiden pesu, vähintäänkin pari kertaa viikossa – ettei enää jatkossa tarvitsisi käydä poistamassa hammaskiveä aivan yhtä ahkerasti…