Startin vaihdosta meinasi tulla ylihalpa

Sain tänään soiton MasterFit:stä. Opelin startin vaihdon maksamisessa tapahtunut huoltomiehelle kömmähdys, ja hän oli veloittanut 100 euroa liian vähän. Osin tämä selittyy sillä, että maksoin kahdella eri maksutavalla, joten virheen mahdollisuus tuollaisessa aina kasvaa. Itse en tuota huomannut ennenkuin kuitteja kelasin läpi. Olisi kieltämättä tuo ylimääräinen alennus maistunut :-).

MasterFit postittaa mulle laskun tuosta puuttuvasta satasesta – ei siis tarvitse mennä paikalle korttia höyläämään… Hyvää palvelua tämäkin, sano.

Maanantain startti

Kuten aiemmin kirjoitin, autostani hajosi mitä ilmeisimmin startti viikonloppuna juuri, kun meidän piti lähteä Forssaan esittelynäyttelyyn. Sotasuunnitelman mukaisesti tarkoitus oli tänä aamuna tuupata auto käyntiin, viedä Mira töihin ja ajaa Niittykummun Länsiauton yhteydessä olevaan MasterFit pikahuoltoon ainakin diagnoosia varten. Päivästä muodustui varsinainen seikkailu, josta tarkemmin alasivulla. Tärkeintä kuitenkin on se, että auton startti saatiin pelaamaan.
Lue lisää