Sissi kotona

Sissi

Sissi pääsi eilen sairaalasta, ja oli todella iloinen kotiin päästystä. Matka kotiin sujui ilman ongelmia, ja kotiin päästyään ukko oli kuin ei olisi missään käynytkään. Heti kotiin päästyään ukko hyppäsi omaan hiekkalaaitikkoon ja lirautti isot pissat ensi töikseen. Sen jälkeen tutkittiin ruokakuppia aivan kuin sanoen ”eiks tässä talossa saa kissa mitään ruokaa?”.

Kävin sitten kotiinpaluun kunniaksi hakemassa kaupasta Sissin lempiherkkua, eli maksaa. Herkku ei kauaa lautasella vanhentunut, vaan Sissi söi hyvällä ruokahalulla.

Kaikki siis näyttää olevan hyvin, ja Sissi on toipunut leikkauksesta erinomaisesti. Seuraava askel tässä operaatiossa on parin viikon päästä, kun Sissin tikit kaulan haavasta poistetaan (laitan uusia kuvia Sissistä sivuille illan aikana). Tietenkin tarkkailemme haavan paranemista ja ennenkaikkea sitä, ettei Sissi lähde raapimaan haavaa. Haava onneksi on sellaisessa paikassa, ettei siihen Sissi yllä nuolemaan.

Sissi voi hyvin

Saimme jo eilen soiton sairaalasta, että Sissin leikkaus meni hyvin ja äijä heräsi hyvin nukutuksesta. Oli kuulemma jo eilen pirteä ja virkeä ja söi ruokaa itse. Sovittiin samalla, että soittelevat uudemman kerran tänään, että tiedetään miten tilanne kehittyy ja milloin Sissi pääsee kotiin.

Tänään lääkäri soitti uudelleen, ja Sissi voi edelleen hyvin. On kuulemma jo kovin lähdössä kotiin. Lääkäri kertoi, että Sissi voitaisiin kotiuttaa jo tänään, mutta koska me molemmat olemme huomenna töissä päivän, päätimme sitten pitää Sissin sairaalassa vielä huomiseen iltaan asti. Sissi pääsee tänään pois teho-osastolta tavalliselle osastolle, joten kovin suuri lisäkustannus tämä yksi ylimääräinen sairaalapäivä ei ole. Tärkeintä kuitenkin, ettei Sissiä heti tarvitse jättää yksin.

Käymme tänään iltasella katsomassa Sissiä sairaalassa, ja viemme sille aimo kasan rapsutuksia ja paijauksia kaikilta lauman jäseniltä sekä niiltä jotka ovat terveisiä lähettäneet. Kiitokset kaikille Sissiä muistaneille, myös näin sivujen kautta.

Sissi sairaalaan

Kuten tuossa aiemmin mainitsin, Sissi kirjautui tänään Yliopistolliseen eläinsairaalaan. Tänään Sissiä tutkitaan ja nesteytetään huomista leikkausta varten.

Sissi jaksoi tällä kertaa matkustuksen hyvin, mitä nyt pientä läähätystä esiintyi aivan matkan lopussa. Perille päästyään äijä kehräsi niin, että sydänäänten kuuntelusta ei tahtonut tulla mitään ;-). Perinteinen karvojen tiputus sentään saatiin koettua, mutta muuten Sissi oli rauhallinen ja hyvän tuulisen oloinen.

Sissi on viimeaikoina voinut erittäin hyvin. Äijä on saanut painoa lisää ja elimistö ei mielestämme ole nyt käynyt samaan tapaan ylikierroksilla kuin aiemmin. Osin tästä johtuen voi olla, että Sissiä ei vielä huomenna päästä leikkaamaan jos eläinlääkäri päättää tutkia kilpirauhasen vielä ennen leikkausta. Kilpirauhasen tuloksien valmistuminen ottaa muutaman päivän.

Itseni, vaimoni ja koko kissalauman peukutukset Sissille. Taistele!

STR2007

Reissupalaveri on nyt sitten pidetty. Reittiä saatiin piirrettyä huikean 5606 kilometrin verran, mikä tarkoittaa 9 päivän reissulla reilun 620 kilometrin ajomäärää päivää kohden. Mika julkaisi reitistä myös kartan omilla sivuillaan.

Nyt sitten vain odotellaan kesää … :)

Ärsytystä

Tänään tuli nähtyä taas sellainen motoristi, joiden toivoisin katoavan kokonaan. Tuli nimittäin Lohjan keskustassa taakse jatkuvasti pitkät päällä ajanut kaveri. Sen verran kirkkaat valot kaverilla oli, että oli pakko hiljentää niin, että tämä valopää ymmärsi mennä ohi. Ymmärrän kyllä mitä tuolla haetaan, mutta metodi on niin väärä kuin vain mahdollista.

Jos haluatte näkyä muille tiellä liikkujille, käyttäkää esimerkiksi heijastavaa liiviä, älkää pitäkö pitkiä päälle. Tuosta ei seuraa kuin autoilijoiden (myös motoristi -sellaisten) ärsyyntyminen ja siinä menee maine muiltakin motoristeilta kuin vain teiltä älykääpiöiltä.

Että pistää vihaksi.