LoSB LoST

LoSB tippui kakkosdivariin suoraan kahdessa ottelussa. M-Team ansaitsi voittonsa, eikä otteluista jäänyt paljoa kerrottavaa jälkipolville. Ensi kauden tilanteesta ei ole tässä vaiheessa vielä minkäänlaista käsitystä, joten palataan siihen sitten kun jotain kerrottavaa ilmenee.

LoSB ei ollut ainoa huonosti karsinnoissa menestynyt divarijoukkue. Uutisen mukaan muutkin pärjäsivät heikosti, eikä tänä vuonna yksikään divarikarsija pystynyt pitämään paikkaansa.

Pyyhkijän vuoro hajota

Auto jatkaa murentumistaan. Viime yönä oikean puoleinen pyyhkijä lakkasi toimimasta kesken käytön, ja pikaisen selvittelyn tuloksena on syytä olettaa, että pyyhkijän mekanismi on rikki. Korjausta kyseltyäni meinasi tuoli karata alta, sillä uuden osan hinta on suhteellisen suolainen n. 350 euroa + työt päälle. Suolainen hinta selittyy sillä, että mekanismia ei saa ostettua erikseen vaan ainostaan pyyhkijöiden moottorin kera.

Astrani pyyhkijöiden mekanismissa kuulemma on tälläinen tyyppivika, että pyyhkijä jää jumiin ja hajoaa. Korvaavassa osassa tämä vika on korjattu, joten tämän osan pitäisi sitten kyllä kestää. Pitää tässä toki vielä pistää pikainen purkuosan metsästys käyntiin, joskin vaikuttaisi vähän siltä, ettei purkuosaa kannattaisi autoon vaihtaa, sillä mun tuurilla se purkuosa ottaa ja hajoaa ensi viikolla puhumattakaan siitä, että ottaa oman aikansa saada moinen osa kotiin ja vielä autoon.

Edit: 14.3.2008 @ 15:45: Korjaukselle kertyi hintaa töineen 397 euroa. Huollon suoritti vakio paikaksi muodostunut Auto-Kulta. Pojat tekivät taas hyvää työtä kuten aina, joten siihen pitää olla tyytyväinen. Samaan rahaan tarkistettiin autosta latausjännite, koska ajovalojen polttimot ovat autossani palaneet liian usein jopa Opeliksi. Lisäksi havaittiin, että toinen takavalopolttimo (allekirjoittaneen vaihtama) on pikkasen väärää mallia, ja se vaihdettiin oikeanlaiseksi. Nyt takavalokin on yhtä kirkas molemmilla puolilla, kun ostamani polttimo oli liian himmeä.

Vahinko vain, ettei pyyhkijän mekanismia saatu korjattua, oli sen verran pahasti mennyt rikki. Lisäksi huomasin, että kuljettajan puoleinen pyyhkijä oli hajonnut siten, että sen kärjestä oli metalli paljastunut ha raapinut uurteen tuulilasiin… No, tuulilasi on jokatapauksessa menossa vaihtoon ennen seuraavaa katsastusta, joten se ei sinällään haittaa. Uurteet eivät häiritse näkyvyyttä liiaksi, lähinnä ärsyttävät.

Kuukausi täynnä

Tarkkasilmäisimmät ovatkin ehkä huomanneet sivun ylälaidassa olevan laskurin allekirjoittaneen savuttomuudesta. Eilen tuli saavutettua ensimmäinen ns. rajapyykki kun kuukausi savuttomana tuli täyteen.

Tupakatta oleminen on mielestäni ollut helppoa. Toki matkalle on mahtunut vaikeitakin päiviä, mutta pääsääntöisesti tämä on ollut suorastaan liian helppoa… Monet ovat varoitelleet, että vaikeat ajat ovat vielä edessä. Toiset taas sanovat, että vaikein hetki on jo takanapäin – ota tästä nyt sitten selvää ;-).

Runkosarjan päätös

Runkosarjan viimeinen peli Forssassa ei sujunut lohjalaisilta kovinkaan mairittelevasti. Lopputuloksena taululla seisoivat 15-3 lukemat kotijoukkueen hyväksi. Allekirjoittanut oli varamaalivahtina/huoltajana. Nyt ohjelmassa on muutaman viikon tauko ennen kauden tärkeimpiä pelejä. Toivottavasti karsintavastustaja ei ole mistään Oulusta tms.