Lauma laajeni jälleenSissin poismenon laumaan jättämä aukko saatiin viimein täytettyä viime viikon keskiviikkona. Esittelyssä S*Zimas Eragon, tuo pieni punainen ikiliikkuja Ruotsista. Eragon muutti meille juuri kuusitoista viikkoa täytettyään, ja kotiutui laumaan miltei välittömästi.

Varsin hauskaa on ollut se, että tällä kertaa muu lauma ei juurikaan ole tulokkaalle sähissyt, Pepin ollessa ainoa. Muut ovat olleet lähinnä välinpitämättömiä (Roope, Kukka ja Veera) tai innostuneita (Aku) pienestä tulokkaasta. Pikkuinen itse sähisi ja murisi muille kissoille parin päivän ajan, mutta sittemmin keskittyi pikkukissalle kovin tärkeään tehtävään; leikkimiseen.

Kuvia pikkuisesta löytyy täältä, ja lisää seikkailuista lähiaikoina.

Salibandymestaruus kevään kunniaksi


Kaikessa hiljaisuudessa tuli osallistuttua Lohjan Salibandyn järjestämään firmaliigaan kakkostyönantajan; Itellan riveissä. Runkosarjan selkeän voiton lisäksi hoidimme myös välierät ja finaalin kotiin melkein puhtaalla pelillä.

Otteluista firmaliigassa oli 14 kappaletta, joista voitimme 12, pelasimme yhden tasurin ja hävisimme yhden maalierolla 66-16. Nollapelejä sarjaan mahtui peräti viisi kappaletta (yksi luovutuksella).

Paikallinen lehtikin innostui kirjoittamaan aiheesta artikkelin.

Kausi viimein auki

Peruuntuneen lomareissun myötä jäin kotona vailla tekemistä, joten ei aikaakaan kun pyörän liikkeelle ottaminen tuli mieleen. Siispä lauantaina öljyjen vaihto, ja tänään baanalle.

Ensimmäinen reissu Mikan kanssa alkoi varsin perinteisellä 1090 -tienpätkän kurvaamisella, jonka jälkeen reissu suuntautui vesikansan kautta karkkilan tietämille, ja sieltä Räyskälän lentokentälle kahville. Kotona mittarissa karvan yli 150km.

Lisää!!

Kesäkumit alle

Melkoisen myöhäiseksi meni tämä kesärenkaiden vaihto, mutta tällä kertaa ihan hyvästä syystä. Ongelma on ollut yöpakkaset yhdistettynä lehtien jakoon. Ei ole uskaltanut riskeerata kesätassuilla jäätyneille teille lähtemistä tiukan aikataulun säestämänä.

No, renkaat alle eilen, ja tänään metsästämään toimivalla rengaspainemittarilla varustettua huoltoasemaa. Luulisi helpoksi hommaksi, vaan ei… Vasta kuudes huoltoasema (ABC Tapiola) tärppäsi. Pisteet heille, ja haistattelut muille.

Näin tänään

Edellisestä päivityksestä onkin ehtinyt vierähtää kuukausi poikineen, mutta nyt on taas aihetta aloitella tulevan kauden kirjoittelu. Sanon tosiaan vielä tulevan, sillä pyörä ei keleistä huolimatta ole vielä päässyt tallista ulos. Pitäisi öljyt vaihtaa ja jotenkin ei ole jaksanut.

Päivän uutispoiminta seuraa tässä: Itse ei ole vielä edes kautta ehtinyt aloittaa, kun toiset sen jo lopettaa. Onnekseen tämäkään reikäpää ei päässyt hengestään – tällä kertaa.