Sivujen yhdistäminen

Yhdistin vihdoin ja viimein vähäiselle päivitykselle jääneet Hondamiehen sivut tämän saitin Moottoripyöräily -sivun alle. Siirto sujui varsin kivuttomasti, joskin jotain pieniä bugeja saa korjailla linkeistä varmaan vielä pitkään.

Samassa yhteydessä siivosin sivuston kaikki kategoriat pois, ja siirryn jatkossa käyttämään ainoastaan tageja. Sivuston ulkoasuun saattaa tulla pientä päivitystä…

Mokaus sivuston RSS noudoissa

Sain palveluntarjoajaltani viestin perjantaina, että sivustoni kävijämäärät ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Syyksi paljastui se, että käyttänäni SimplePie plugin noutaa RSS syötteiden lisäksi vähän liikaakin tietoja, ja ilmeisesti käy läpi kaikki sivuston linkitkin. Näillä Spacealien.fi sivuilla on ollut nouto Hondamiehen sivuilta, ja vastaavasti Hondamiehen sivuilla on ollut nouto näiltä sivuilta. Tämä on aiheuttanut ikuisen luupin, joka on kasvattanut sivulatauksia räjähdysmäisesti.

Palveluntarjoaja reagoi ongelmaan nopeasti ja poisti Hondamiehen sivuilta noudon näiltä sivuilta, jolloin luuppi katkesi. Pyydänkin nyt anteeksi kaikilta ylimääräistä trafiikkia saaneilta tahoilta, kyseessä oli tahaton virhe joka ei tule toistumaan.

Toistaiseksi Hondamiehen sivut eivät nouda RSS syötteitä mistään.

Uutta vanhaa…

Kerroin aiemmin Hondamiehen päiväkirjan puolella kyllästyneeni vSlider teemaan ja siihen, ettei se täytä standardeja. Päädyin muutaman päivän miettimisen jälkeen myös tällä pääsaitin puolella palaamaan vanhaan Kubrick:n oletusteeman pohjalta rakentamaani teemaan, joka täyttää XHTML 1.0 Strict standardin.

Teema on melko yleisessä käytössä, mutta entäs sitten?

Jussin vietto

Vietimme juhannusta kummipoika Aksun, Miian ja Mikan kanssa Perttilässä. Päivää vietettiin ensin moottoripyörää huoltaen (tarkemmin tuolla Hondamiehen päiväkirjan puolella) ja alkuillasta käytiin katsomassa kokkoa Lohjanjärven rannalla ja iltasella pelattiin Carcassonea jo perinteisen viikonloppuohjelman mukaisesti.