Kauden avaus

Allekirjoittaneelle avautui eilen kauden ensimmäinen salibandyottelu I-Divisioonassa pelaavana maalivahtina. Normaalisti torjuntavastuuseen asetetut maalivahdit olivat eilen estyneitä sarjajohtajan kohtaamiseen, joten torjuntavastuu lankesi allekirjoittaneen harteille. Ottelun lopputulos sinällään oli ennalta jo arvattavissa sarjajohtajan ja sarjajumbon kohdatessa, mutta kyllä LoSB hanttiin pisti.

Allekirjoittaneen torjuntavastuu maalilla tosin jäi 40 minuutin mittaiseksi valmennusjohdon vaihdettua veräjänvartijaa kolmanteen erään tilanteessa 5-8. Olen itse otteluun ”kohtalaisen” tyytyväinen, jos viimeiset 35 sekuntia toisesta erästä jätetään huomioimatta. Silloin nimittäin pääsi selän taakse kaksi sellaista vetoa jotka kummatkin olisi pitänyt kopata talteen ”marjat pois ja pakkaseen” mentaliteetilla. En vähättele vetojen laatua, mutta olisi ne ollut otettavissa. Itseasiassa muutama muukin. No, ei ehkä se paras peli allekirjoittaneelta, mutta taisi olla kauden ainoa ;-)

Myös allekirjoittaneen jälkeen ottelua torjumaan joutunut Joonas pelasi hyvin. Vaikea paikka B-junnulle mennä maaliin tilanteessa, jossa ottelu on ”miltei hävitty”, ja vastassa on todella taidokkaasti syöttöjä ja laukauksia vieljelevä joukkue joka tosissaan aikoo nousta liigaan ensi kaudeksi. Hyvin Joonas silti pelasi, kaikki kunnia nuorelle maalivahtilupaukselle.

Lohjalaisten maalitykki tällä kertaa oli Janne Savela hattutempullaan. Loppunumerot taululla 7-11.

Puunhakkaajat hakattiin

Verkot tötterölle

Vaasan Woodcutters
kävi Lohjalla toistamiseen tällä kaudella. Tällä kertaa pisteet jäivät Lohjalle vaasalaisten sorruttua typeriin jäähyihin kolmannessa erässä.

Ottelu ratkesi Tuomas Hiltusen ajassa 53.37 rangaistuslaukauksesta tekemään maaliin. Woodis protestoi rankkarin menneen taaksepäin, mutta tuomarikaksikko hyväksyi maalin (Kuvatusta videosta näkee hyvin, ettei rankkari mennyt taaksepäin, vaikka eihän se toki olisi mitään muuttanut). Seuranneesta protestoinnista Woodiksen Pekka Vappula puhui itselleen 2+10 minuutin rangaistuksen, jonka aikana ”Hiltsi” iski toisen illan kolmesta maalistaan.

Pelin vanhettua puoli minuuttia Woodiksen turhautuminen ampuu yli, ja Thomas Backman ottaa TOR:n keihästyksestä. Päivän Länsi-Uusimaan mukaan isku osui Eddy Sobottia vatsaan, mutta todellisuudessa se taisi osua hieman alemmas. Ei aikaakaan kun Hiltunen iskee kolmannen kerran, vieläpä Jani Malmelinin upeasta läpiheitosta. Tästäkin maalista Woodis löysi lisää vettä myllyyn, ja Timo Kukko puhui vuorostaan 2+10 arvoisesti.

Tero Metso kaunisteli loppunumeroiksi vielä 7-3 pelattaessa viidellä kolmea vastaan. Kerrankin karkeisiin virheisiin sortuminen oli vastustajan, eikä oman joukkueen, heiniä ;-).

Edit 21.02.2008 @ 09:26: Woodiksen sivujen mukaan TOR:sta lankesi 1+2 ottelun pelikielto.

WordPress 2.3.3

WordPressiin julkaistiin muutama tunti sitten kriittinen tietoturvapäivitys 2.3.3. Suosittelen päivitystä kaikille WordPressiä sivujensa moottorina käyttäville.

Päivityksessä korjataan myös muutama muukin bugi. Itse WordPressin lisäksi mm. WP-Forum plugin on syytä päivittää sikäli kun sitä sattuu käyttämään. Tarkempia tietoja päivityksestä löytyy täältä.

Ensimmäinen hihhuli

Viime yönä jouduin sitten ensimmäisen kerran ns. hihhulin tulilinjalle. Ukkeli kävi urputtamaan siitä, että pysähdyn omakotialueella jalkakäytävälle autoni kanssa. No, tavallaan ukko on oikeassa, mutta järjetöntä olisi pysähtyä ajotielle, kun pihoihinkaan ei oikein voi ajaa (mm. portit estävät moisen) ja kyseisellä tiellä on liikennettä yölläkin, sillä kyseessä on yksi alueen pääväylistä. Aikansa keuhkottuaan ukkeli sitten rauhoittui ja lähti pois. Kuulin sitten jälkikäteen, että ukko on piireissä hyvin tuttu ilmestys, ja on kehkonnut likipitäen kaikille jakajille jo viimeisen 15 vuoden ajan. Elämäntehtävä siis.

Saapa nähdä kauanko seuraavaan kohtaamiseen menee aikaa, ja toteuttaako ukkeli uhkauksensa poliisille soittamisesta ;-).