Viimeinkin

Otin itseäni niskasta kiinni ja sain viimeinkin ST2007 reissuraportin valmiiksi. Raportti löytyy täältä. Tulen varmasti vielä muokkailemaan raportin sanamuotoja ja lisäilemään sinne asioita sikäli kun muistuu mieleen, joten jos asiaan liittyen esiintyy tarvetta kommentoinnille – tehkää se vastaamalla tähän viestiin. Kiitos.

Näin tällä kertaa…

LoSB sai viettää todellista härkäviikonloppua, kun ensin A-Pojat kohtasivat perjantaina Indianssin, edustusjoukkue lauantaina SPV:n YleX Cupissa ja päälle vielä divaripelissä Blue Foxin sunnuntaina. Perjantaisessa ottelussa pojat kaatoivat inkkarit selkeästi 5-2 kun taas edustusjoukkue sai osakseen pelkkiä tappioita.

Molemmat edustuksen ottelut päättyivät 8-10. Lauantainen peli oli parasta LoSBia mitä tällä kaudella on Tennarissa nähty, ja ottelu oli täysin voitettavissa, vaikka vastassa olikin Liigassa keskikastissa porskuttava SPV. Sunnuntain ottelu taas oli aivan kuin eri joukkueen pelaama, sillä niin huonosti LoSBin peli sunnuntaina toimi, ja vastustaja käytti heille annetut paikat tehokkaasti hyväkseen. Hupaisaa sinänsä, että molemmat ottelut päättyivät 8-10 numeroihin, joten siinä riittää komiikkaa kerrakseen.

Seuraavaksi lohjan viininpunaiset kohtaavat vieraissa Pirkat sunnuntaina.

Rengastusta

Uudet talvirenkaat ovat tällä kertaa mallia nastarenkaat ja merkiltään Nokia Nordman+ (Hakkapeliitta 2). Tilasin renkaat eilen, ja saan ne kärryyn alle huomenissa. Tämän aamun keli osoitti hyvin, etten ole yhtään liian aikaisin liikenteessä, sillä tänään tiet olivat aamusella jo aivan jäässä yöpakkasten johdosta.

Kiitokset Mikalle rengasvinkistä.

Edit: Renkaat on nyt alla ja hyviltä vaikuttaa.

Uutta vanhaa…

Kerroin aiemmin Hondamiehen päiväkirjan puolella kyllästyneeni vSlider teemaan ja siihen, ettei se täytä standardeja. Päädyin muutaman päivän miettimisen jälkeen myös tällä pääsaitin puolella palaamaan vanhaan Kubrick:n oletusteeman pohjalta rakentamaani teemaan, joka täyttää XHTML 1.0 Strict standardin.

Teema on melko yleisessä käytössä, mutta entäs sitten?