Päivitys WordPressiin

Tämänkin sivuston selkärankaan, WordPressiin, julkaistiin viime yönä päivitys (versio 2.3.2). On suositeltavaa, että päivität oman Sanapainosi pikimmiten. Päivitys löytyy täältä. Samaan syssyyn pistin kehittäen vähän saittiakin. Nopeimmat ovat ehkä jo huomanneet Google mainokset sivuilla. Lisäksi lisäsin kirjoituksiin viittaukset aihetta jotenkin sivuaviin kirjoituksiin.

Tulipahan kokeiltua tätäkin…

Kävin tänään elämäni ensimmäistä kertaa katsastamassa auton. On todella jäänyt tuo kokemus kokematta aiemmin, sillä aiemmat autot olen vaihtanut ennen katsastusaikaa tai sitten oen ajellut työsuhdeautolla, jonka katsastamisen on hoitanut joku muu.

Auto itse meni katsastuksesta läpi liki puhtain paperein; Vain palanut parkkilamppu sai osakseen huomautuksen. Etukäteen pelkäsin, että alalaidasta halki oleva tuulilasi olisi saattanut aiheuttaa hylkäyksen, mutta huoleni osoittautui turhaksi. Katsastusmies ei maininnut tuulilasista lainkaan. Hyvä niin.

Joululomalle Apina selässä

LoSB kävi viemässä pisteet isännille niin Rangers kuin BlueFox peleissä. Joululomalle siis pitkän tappioputken siivittämänä. Pelaajien otteista on nähtävissä gorillaksi kasvaneen apinan roikkuminen selässä, sen verran heikosti pelit ovat menneet. Ehkäpä keväällä saamme viimein koneen käyntiin.

Rangers isännöi LoSBia 9-2 ja Blue Fox 10-4.

Kummipojan synttäreillä

Tämä päivä vierähti kummipoika Aksun synttäreillä. Virallinen syntymäpäivä oli jo tuossa 3.12., mutta bileet olivat vasta tänään. Viikari täytti jo kolme vuotta… Mihin ihmeeseen se aika oikein katoaa? Tuntuu kuin vasta hetki sitten oltiin Miran kanssa katsomassa vastasyntynyttä sairaalassa, ja nyt sitten siitä onkin jo kolme täyttä vuotta. Huh huh!

No, jokatapausksessa vielä kerran: Hyvää syntymäpäivää Aksu!