OSW vs. KD 10-6

Kauden avausottelu OSW:tä vastaan osoittautui hankalaksi. KD aloitti ottelun kuin unessa päästäen vastaustajan heti alussa selvään 4-1 johtoon. Vaikka otteet tästä paranivatkin, jäivät pisteet kotijoukkueelle maalen 10-6. Maalissa Edi Törmälä allekirjoittaneen ollessa varalla. Kuvia ottelusta täällä.

Jospa seuraavaan otteluun vähän virkeämmin?

Aitaa pukkaa

Sain kuin sainkin lomalla otettua itseäni niskasta kiinni sen verran, että terassin puuttuvat aidat tulivat pystytettyä viimeinkin. Kiitokset jälleen kerran Mikan suuntaan, sillä yksin noita lautoja olisi ollut melko tuskaista saada paikoilleen. Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen aitojen vaakalaudat kiinnitettiin terassin tolppien ulkopuolelle, eikä siten tarvinnut lähteä sähläämään kulmarautojen kanssa naapurin tapaan. Voisi jopa sanoa, että aidasta tuli näin astetta komeampikin, ja jää tässä vielä optio toisen lautarivin lisäämiseen terassin sisäpuolelle mikäli aita vaikuttaa liian kevyeltä yksikerroksisena. Kuvia projektin eri vaiheista löytyy täältä.

Seuraavaksi sitten pitäisi uusia takapihan sivuaidat ja terassi, mutta se on sitten ensi kesän juttu se.

YleX Cup taival jäi torsoksi

logo

Kauklahden Dynamon tie YleX Cupissa tyssäsi alkuunsa, kun viikonlopun saldona oli voitto ja kaksi tappiota. Käytännössä jatkoon pääseminen olisi edellyttänyt kahta voittoa.

Maalivahdit pelasivat alkuperäisen suunnitelman mukaisesti pelin mieheen, ja allekirjoittanut aloitti urakan Ylhäs II:sta vastaan. Ottelu sinällään oli KD:n hallintaa alusta loppuun, mutta maalipaikkoja tuhlailtiin tuloksen jäädessä 5-2 voitoksi.

Seuraavaksi vastaan marssi GrIFK, joka koulutti KD:ta 3-6 Edin hoitaessa torjuntavastuun. Ottelussa oli paljon hyvää, vaikka Grani ottelua melko pitkälle hallitsikin.

Kolmannessa ottelussa LoSB näytti närhen munat KD:lle lopputuloksella 2-6 Tomi Kaksosen pitäessä numerot kohtuullisina.

Tästä sitten kohti viikonloppuna alkavaa II-Divari kautta.

Leiskan vaihdos

Hiljalleen toteutuva leiskan vaihdos on taas tosiasia. Uutta teemaa tulee tässä räätälöityä vielä päivä jos toinenkin, mutta eiköhän tässä hiljalleen ala uusi ulkoasu muotoutua. Vanha teema ei sekään huono ollut, aika vain ajoi sen ohi pikkuhiljaa. Nähtäväksi jää kuinka pitkäikäinen tämä Atahualpa käytössäni on.

Antennin säätöä

Hommasin Canal Digitalilta PVR-digiboksin (tallentava + HD), ja sen myötä satelliittilautasta piti päivittää. HD-kanavat vaativat kaksi mikropäätä, ja haluamani optio Multiroom -palvelulle vielä kaksi lisää. Asentaja Lohjan Antennipalvelusta kävi hetki takaperin päivittämässä lautaseen neljä mikropäätä, ja tarvittavan lisäjohdon taloon. Samassa yhteydessä ihmeteltiin taannoin hankkimani digitv-antennia, sillä se on asennettu suoraan sanottuna päin männikköä.

Antenni on suunnattu minne sattuu ja lisäksi asennettu ylösalaisin. Muistan kyllä tästä joskus olleen jotain puhetta naapurin/kaverin kanssa, mutta en ole siihen pahemmin ajatuksia uhrannut, olihan sen asentanut ammattimies (olisikohan ollut Suomen Antenniverkosta, en varmaksi muista). Nyt kuitenkin asentaja kehoitti korjaamaan tilanteen, ja poropeukalo kun olen, sovin samantien keikan hänelle ensi viikolle. Pieni lisäkustanne vielä, mutta tuleepahan kuntoon. Ties vaikka signaalin laatukin paranisi huomattavasti.

Kaikkiaan varsin erinomainen palvelu tällä nyt käyneellä Lohjan Antennipalvelulla. Suosittelen lämpimästi.

Digiboksia sen sijaan on haukuttu siellä täällä, mutta itse olen ollut tyytyväinen. En vielä omaa HD-televisiota, joten tilanne saattaa muuttua sen hankkimisen myötä, mutta tässä vaiheessa boksi on täyttänyt ne odotukset, jotka sille olen asettanutkin. Vieläpä ihan kelvollisesti. Aika näyttää tarvitseeko tätä mielipidettä korjata.