Mihin sitä rahaa laittais?

Kun sitä rahaa on aina liikaa, on se hyvä että meillä on laitos nimeltä Opel. Voin vain olettaa tämän taas maksavan pienen tai isommankin omaisuuden ja tietysti kuukausi ennen vuosikatsastusta.

Jaa niin mikäkö? No, tänään töistä kotiinpäin lähtiessäni muutaman sadan metrin ajelun jälkeen syttyi ABS:n merkkivalo, ja nopeusmittari lakkasi toimimasta (Kaikki muut mittarit toimivat ok). Jonkin matkaa eteenpäin, ja moottorin vikavalo syttyi pitämään ABS:n merkkivalolle seuraa, ettei se tuntisi itseään yksinäiseksi.

No, kotona sitten tarkistin sulakkeet ja kääntelin virtaa päälle/pois muutamaan otteeseen. Moottorin vikavalo katosi, mutta muut viat edelleen pysyvät voimissaan.

Pikaisen OCF:n foorumitarkastelun jälkeen ei aivan samanlaista ongelmaa osunut kohdalle, mutta samantapaisia ongelmia on ollut esim. ABS:n anturin kanssa, jolloin ilmeisesti anturi tai sitten pyörän napa on vaihdettu (vastahan molemmat etunavat vaihdettiin puolitoista vuotta takaperin). Nojuu, en osaa maalikkona muutakuin arvailla tässä vaiheessa.

No, autolle on varattuna keskiviikkona määräaikaishuolto, joten saavat siellä katsoa mikä Obelixia tällä kertaa ottaa kupoliin. Voisikin melkein ottaa bingo käyttöön. Olisi meinaan osumia jo melkoisen monta kohdillaan…

opelbingo

Omat koirat purivat

LoSB oli alussa paremmin hereillä ja suoritti varsin näyttävän Blitzkrieg aloituksen. Kello ehti pyörähtää vain kolme sekuntia, kun palloa kaivettiin allekirjoittaneen takaa ensimmäisen kerran. Kaksitoista sekuntia lisää, ja taululla 0-2.

Junalautoja saatavana Perkiön asemalta!

Onneksi KD otti ja ryhdistäytyi tästä, ja sai kuin saikin juonesta kiinni. Peli saatiin ensimmäisessä erässä tasoihin, mutta LoSB nipisti vielä kolme lisäosumaa vieden erän nimiinsä 2-5.

Toisessa erässä KD pysyi alusta lähtien hereillä, mutta pelillisesti tämäkin erä vieraille. Numeroiden valossa toinen erä 2-3 vastustajille, ja kolmanteen erään jäisi vielä rypistettävää jos peliin vielä haluttiin mukaan. Toisen erän jälkeen taululla siis 4-8, joista viimeisen LoSB teki rankkarista.

Kolmannessa erässä KD pääsikin vielä mukaan peliin kaventaen ottelun jo kahden maalin päähän, mutta LoSB sai heräteltyä porukkaa aikalisän avulla, ja piti KD:n turvallisen 3 maalin päässä aina loppuvihellykseen asti. Kolmas erä kuitenkin KD:lle 4-3, mutta pisteet Lohjalle lopputuloksella 8-11. Viimeinen maali sudittiin tyhjiin KD:n yrittäessä kiriä allekirjoittanut vaihtoaitiossa.

Perinteisen kaavan mukaan muutama maali jäi harmittamaan allekirjoittanutta, sillä niistä olisi parempana päivänä voinut ottaa kopit. Erityisesti harmittaa kaksi omien ohjaamaa maalia, vaikka niitä peleissä aina tulee eikä niille oikein voi mitään. Lisäksi ensimmäinen maali ja varsinkin tuo rankkari jäivät kaiveleaan, mutta mikäs teet :)

Seuraavaksi sitten Hyvinkäälle näyttämään SCH:lle närhen munat ensi torstaina.

KD-LoSB pelistä muualla:

Turpaan vaan ja onnea

Helsingin Jäähallissa järjestetty Fight Night oli varsin onnistunut tapahtuma, vaikka illan pääottelu olikin peruutettu jo aiemmin. Illan ehdottomasti näyttävimmästä ottelusta vastasivat illan keveimmässä sarjassa otelleet Matteus Lähdesmäen ja ranskalaisen Cédric Jouvet. Ranskalainen esitti pari varsin näyttävää potkua joskin joutui suomalaisen tyrmäämäksi jo ensimmäisessä erässä.

Ilta kokonaisuudessaan oli varsin onnistunut, vaikka kehän valaistusrakennelma olikin sijoitettu suoraan meidän istumapaikan ja lavan väliin. Lisää tälläisiä, sano.

Tappioputki sai jatkoa

Kauklahden Dynamo käväisi sunnuntain iloksi ottamassa turpaan myös FB Falconsilta numeroin 13-9. Ottelusta ei paljoa kerrottavaa jäänyt. Maalissa Edi kunnes polvi rusahti kolmannen erän puolivälissä, ja allekirjoittanut tilalle viimeiselle kympille tilanteessa 9-7. Vastustaja ei antanut KD:lle mahdollisuuksia ottaa loppuerää haltuun, vaan nakutteli tyhjistä paikoista rumat lukemat, joita KD sai hieman kaunisteltua erän lopussa.

Tappio Tiikereille

Jo ennakkoon vahvaksi tiedetty Tiikerilauma ei antanut KD:lle mahdollisuuksia yllätykseen, vaan vei sunnuntaisen ottelun nimiinsä numeroin 4-8. Allekirjoittanut maalissa, Edi varalla.

KD pysyi avauserän hyvin Tiikereiden vauhdissa, ehkä jopa halliten ottelua siirtyessään 2-1 johtoon, mutta Tiikerit tasoitti vajaa minuutti myöhemmin erälukemiksi 2-2.

Toisessa erässä ote siirtyi enemmän Tiikereille, maaleina ilmoitettuna 1-3, mutta KD pysyi hyvin vauhdissa mukana. Kolmanteen erään lähtisimme tsemppaamaan.

Kolmas erä kuitenkin oli Tiikereiden, sillä hyvä tsemppaus ilmeni myös valitettavina jäähyinä, ja Tiikerit pääsivät rokottamaan paikoista. Erä Tiikereille niinikään 1-3, ja koko ottelu siten 4-8 vantaalaisille. Erän valopilkkuna melko ponneton rankkariyritys, jonka sain kopattua. Allekirjoittaneen peli sujui ihan kohtuullisesti, vaikka pari maalia jäikin kaivelemaan (niinkuin aina).

Seuraavaksi sitten Falconsin vieraaksi Espooseen.