Allergiasta

Käväisin tänään lekurilla varmistamassa aiempaa diagnoosia. Lääkäri vahvisti, että kyseessä on hyvin suurella todennäköisyydellä vain tuo Amoxinin aiheuttama reaktio, ja määräsi siihen parempaa allergialääkettä (Aerius 5mg sekä Apolar 0,1% voidetta). Oireita voi tulla vielä viikko viimeisimmän Amoxinin jälkeen, joten sovitiin että perjantaina uudemman kerran lekruiin ellei oireet vieläkään ole poistuneet.

Rekisteriin merkintä penisiliini allergiasta.

Update @ 13:20: Noin kello 11:30 nautittu Aerius ei ainakaan vielä ole vaikuttanut millään tavalla. Kutina ja punotus ennallaan. Tanakele.

Update myöhemmin: Eipä vaikuttanut Aerius mitenkään oireisiin. Oli pakko ottaa Duacteja pahimpaan kutinaan. Turha lääke. Muistiin sekin.

Skalpeeraus lohjalaisittain

Ensimmäinen erä lupaili vaikeaa ottelua. Inkkarit 1-0 johdossa erätauolle mentäessä. Toinen erä vähän parempaa, erä lohjalaisille 4-1, eli erätauolle 2-4 tilanteessa. Kolmannessa erässä alkoi tapahtua, eikä katsojien tarvinnut pitkästyä. Inkkarit yrittivät herätellä joukkuettaan vaihtamalla maalivahtia 3-7 tilanteessa (jotakuinkin), mutta maaliin vaihdettu kaveri ei tainut saada torjunnan torjuntaa. Pallo seitsemästä ”vedosta” seitsemän kertaa maaliin. Loppunumerot lohjalaisille 4-14.

Allerginen reaktio

Sain syömästäni antibiootista melko voimakkaan allergisen reaktion. Muistiin itselle: Ei enää Amoxin kuureja.

Kuuri itse alkoi jo tiistaina, mutta oireita ei ole tähän mennessä ollut. Osasyyllinen oireiden puuttumiseen saattaa olla Duact, jota olen myös syönyt kuurin ohella – tähän päivään asti. Oireiden ilmettyä ja soittettuani Terveysneuvontaan sain ohjeeksi keskeyttää kuuri oitis, ja ottaa Duactia allergiaoireiden lieventämiseen (muuta antihistamiinia kotona ei ole).

Oppia ikä kaikki, sano. Kiitokset jälleen Terveysneuvontaan, osaavat asiansa.

Kissakolonna lääkärikäynneillä

Käytiin eilen Kukan, Veeran, Pepin ja Roopen kanssa Arkissa rokotuksilla. No, Roope oli mukana vain näyttämässä hammastilannettaan, mutta muille kissoille rokotukset kuntoon. Kukka raukka sai taas mielettömän paniikkireaktion ja suoritti autoon varsinaisen suolityhjennyksen. Kotona kisumisua odottikin sitten suora tie pesuun, mistä neiti ei pitänyt tipan vertaa. Muut eivät olleet reissusta muutamaa kommenttia lukuunottamatta moksiskaan.

Tänään sitten oli Sissin vuoro käydä Yliopistollisessa Eläinsairaalassa kontrollikäynnillä. Lääkäriopiskelia ei taaskaan tahtonut löytää Sissiltä tassusta verisuonta, joten Sissi alkoi hermostua tunarointiin oikein kunnolla. Lopulta verinäyte otettiin kaulasta. Verikokeesta tarkemmin kunhan tulokset tullaan. Samalla Sissi kävi sydänfilmissä, missä huomattiin Sissillä esiintyvän ylimääräisiä lyöntejä. No, kyllähän Sissin sydänvaiva on ollut tiedossa jo jonkin aikaa. Ulospäin Sissi vaikuttaa olevan erinomaisessa kunnossa, mitä nyt on varsin rauhalliseksi herraksi muuttunut… Mutta kyllähän sitä rauhallinen saa jo liki 15 vuoden iässä olla.